Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Miljana želi da se vrati! Hoće li joj produkcija uslišiti molitve?!

Bivša zadrugarka Miljana Kulić napustila je rijaliti "Zadruga 2"kroz tajni prolaz zajedno sa svojim dečkom Lazarom Čolićem Zolom. Ona želi da se vrati! Hoće li joj produkcija uslišiti molitve?!

Zadruga 2: Miljana želi da se vrati! Hoće li joj produkcija uslišiti molitve?! Screenshoot/YoutubeOdmah nakon njihovog izlaska oglasila se produkcija saopštenjem da su njih dvoje kažnjeni sa po 50.000 evra. Miljana je zajedno sa Zolom odjurila u crnom autu po napuštanju "Zadruge". Izvor blizak Miljani je za Alo izjavio:

"Miljana je tek sada svesna kakvu je grešku napravila. Ne može da oprosti sebi što je napustila rijaliti i ostala bez dinara. Na sve to ona je dužna da plati 50.000 evra produkciji kojih trenutno nema. Najgore od svega je što je izgubila i honorar u velikoj vrednosti, te ni kaznu samim tim ne može otplatiti. Videćemo šta će se dogoditi kada je njen povratak u rijaliti u pitanju. Ona bi volela da to bude što pre, i trebalo bi već za nedelju dana da se ponovo vrati u "Zadrugu". Sada je sve na produkciji i videće da li će uslišiti njene molitve."

Miljana je po napuštanju rijalitija ostavila sina Željka o kojem sada brine njena majka Marija Kulić.
 

Zadruga 2: Pod jakim gasom odjurili iz Šimanovaca!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo


>