Zadruga

Parovi

Rijaliti ljubav pukla zbog prevare! Moskva ga je varala sa bivšim!

Bivši učesnici rijalitija "Zadruga 2" Nataša Moskva i Adam Đogani započeli su svoju ljubavnu priču pred kamerama ovog šou programa. Nakon što su oboje napustili Belu kuću, oni su nastavili vezu napolju, ali nažalost, to nije potrajalo. Rijaliti ljubav pukla zbog prevare! Moskva ga je varala sa bivšim!

Rijaliti ljubav pukla zbog prevare! Moskva ga je varala sa bivšim! Screenshoot/InstagramNataša Moskva i Adam su danas raskinuli i to, kako Đogani tvrdi, zbog neverstva zanosne bivše zadrugarke. On je za portal Pink.rs, otkrio detalje ovog raskida, te je objasnio da ga je Moskva prevarila sa dečkom sa kojim je bila pre ulaska u "Zadrugu".


"Baš mi je krivo, ja sam se zaljubio, ali preko takvih laži i prevara ne mogu da pređem. Prevarila me je i to sa... Ne želim da pričam. Ne, nije poznat javnosti. Ta veza njena se vuče od pre "Zadruge" tako da ju je sad samo nastavila. Povredile su me danas njene poruke. Poslala mi je "Ma to je samo zbog novina, to je zbog rijalitija, sve slike". Izgoreo sam. Jutros je stigla u Beograd, nije sletela iz Hrvatske, sletela je iz Ženeve."

Sada se i ona oglasila na svom profilu na Instagramu, gde je zamolila svoje pratice da joj više ne šalju pitanja o njoj i Đoganiju:

"Molim vas sve samo za razumevanje, prolazim kroz jako težak period! Prekinuli smo Adam Đogani i ja! Nemojte mi molim vas slati više poruke s upitom gde je on i zašto nismo skupa! Hvala na razumevanju! Kažu vreme leči rane… Pustite molim vas da prođe malo vremena."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>