Region

Svet

Nina Badrić: Osećam se kao Zdravko Čolić u najboljim danima!

Nina Badrić je održala koncert karijere u Splitu! Nizala je hitove gotovo tri sata, a publika je tri puta vraćala na bis, u jednom trenutku je izjavila: "Osećam se kao Zdravko Čolić u najboljim danima!"

Nina Badrić: Osećam se kao Zdravko Čolić u najboljim danima! Foto: Maja Prgomet



Nina je koncert u Splitskoj Areni započela rečima:

"Isuse Bože! Zar ste svi tu došli zbog mene? Hvala nebesima, trebalo je samo 23 godine da se ovo dogodi. Splite volim vas!"

Vidno uzbuđena i emotivna muzička diva već je sa prvim taktovima pesme "Rekao si" digla arenu na noge. Nina Badrić je došla pred prepunu splitsku arenu bez gostiju i otpevala koncert svoje karijere.

Nakon impozantnog početka uz "Rekao si", program se nastavio sa pesmama "Dat će nam Bog" i "Moje oči pune ljubavi", a dalje su se redali samo svevremenski hitovi poput "Za dobre i loše dane", "Ako kažeš da me ne voliš" , "Nije mi svejedno", do  pesme "Cipele" kada je Nina  bila jedina obasjana u mračnoj dvorani, no svetlo joj nije ni trebalo da oseti emocije svoje verne publike koja ju je pratila u reč. Nastavila je dalje uz "Dodire od stakla".

Nina Badrić će u ovoj godini napraviti veliku turneju po Srbiji, koja će osim Beograda i Novog Sada obuhvatiti još nekoliko gradova. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>