Zadruga

Parovi

Luna otkrila jezivu tajnu! Ako abortiraš napraviću ti pakao, hoću da mi rodiš dete!

Luna otkrila jezivu tajnu porodice Đogani! Evo kako je njen brat Adam odrastao! "Ako abortiraš napraviću ti pakao, hoću da mi rodiš dete! Ako hoćeš ti idi, ali dete daj meni."

Luna otkrila jezivu tajnu! Ako abortiraš napraviću ti pakao, hoću da mi rodiš dete! Screenshoot/YoutubeLuna Đogani sa cimerima je podelila Adamovu potresnu životnu priču, kako sui nejga odgajili otac i tetka, jer ga je majka ostavila:

"On nije hteo da ona abortira, bio je protiv toga. On je njoj rekao "Ako abortiraš napraviću ti pakao, hoću da mi rodiš dete. Ako hoćeš ti idi, ali dete daj meni". I ona ga je rodila, ali ga nikad nije želela kao sina. Bila je možda godinu, dve tu, kada je rodila i otišla je, nije htela da mu bude majka. Rekla je mom stricu "Ja nisam spremna da budem majka, jako sam mlada". Ona je strica volela, ali su se u međuvremenu posvađali, kap koja je prelila čašu zbog čega je ona otišla bio je Adam. To je bio njen izgovor, ne znam, možda nije bila srećna, ja ne znam bila sam mala, imala sam dve godine, tako su mi ispričali. Adamov tata i moj rođeni stric, moja baka je rodila trinaestoro dece."

Luna je ispričala kako Adama majka nikada nije gledala kao svog sina:

"Ona je otišla, godinama ga nije zvala, nisu se čuli. Adamu je moja tetka kao majka, ona ga je odgajila. Ona je otišla za Nemačku, tamo se udala, stvorila porodicu, rodila decu, sve super, a Adama nikad nije gledala kao sina. On stvarno nije imao potrebu za majkom sve do jednog dana, kad je porastao sa 15, 16 godina je pitao oca "Šta je sa mojom majkom", tad je poželeo da vidi svoju majku, da je upozna. Moj stric ju je kontaktirao, ona je pristala, Adam je otišao kod nje na par dana, ali se osećao kao stranac, ne poznaju se, nemaju tu emociju. Ona mu je rekla "Sad si došao, videla sam kakav si i nemoj više da mi dolaziš, ne osećam da si mi sin". Njega je to ubilo."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>