Zadruga

Parovi

Evo gde se sakrio Lazar Jeremić nakon što se vratio u rijaliti Zadruga 2! (VIDEO)

Sinoć je dobio najmanju podršku publike! Zadrugar povratnik potpuno nečujno šetao po krovu! Evo gde se sakrio Lazar Jeremić nakon što se vratio u rijaliti "Zadruga 2"!

Evo gde se sakrio Lazar Jeremić nakon što se vratio u rijaliti Zadruga 2! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeVoditeljka Dušica Jakovljević saopštila je Lazaru da je Veliki šef odlučio da mu pruži još jednu šansu, tako da će se on vratiti u Belu kuću, ali samo ukoliko do srede uspe da ostane neprimećen na luksuznom imanju.

On mora sam da se snađe za hranu, vodu, ali i to gde će spavati, a niko od zadrugara ne sme da ga primeti. Jeremić se u "Zadrugu" vratio kroz ekonomski deo dvorišta, te je odmah skočio na krov i tu ostao nekoliko minuta. Zatim je četvoronoške prošao do drugog dela imanja, međutim, nije mogao da pronađe pogdno mesto gde bi ostao neprimetan.

Lazar Jeremić će narednih dana pokušati da sebi obezbedi najosnovnije što mu je neophodno za život, ali tako da niko od njegovih cimera ne primeti da je on u "Zadruzi". Ukoliko u tome uspe do srede, Lazar će se vratiti u trku za glavnu nagradu.

 

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>