Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Lazar izbačen, a zatim dobio šansu da se vrati u trku za nagradu! (VIDEO)

Još jedan zadrugar je spakovao svoje kofere i napustio rijaliti "zadruga 2". Lazar Jeremić izbačen, a zatim dobio šansu da se  vrati u trku za nagradu!

Zadruga 2: Lazar izbačen, a zatim dobio šansu da se vrati u trku za nagradu! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Lazar Jeremić je u studio televizije Pink došao vidno raspoložen i nasmejan, a voditeljki Dušici Jakovljević doneo je i jednu ružu, što ju je posebno oduševilo. On je domah na početku razgovora prokomentarisao svoju situaciju sa Natašom Moskvom, koja ga je ostavila i ubrzo nakon toga smuvala se sa Adamom Đoganijem.

"Nije ona (Moskva) bila iz te priče, možda nije želela. Drago mi je mnogo zbog ovog momka što je ostao. Imao sam šest meseci da pokažem kakav sam. Zadovoljan sam, samo se malo kajem zbog onog konflikta sa Borom na početku."

Jeremić je prokomentarisao i odnos koji trenutno imaju Dragana Mitar i Nenad Aleksić Ša, te je istakao da je reper sam kriv zbog situacije u kojoj se našao:

"Tenzija je sve veća, kako se bliži kraj, svi se bore. Ša je dečko koji ne voli da se to spominje, ta priča oko njega i Dragane, on odmah bude van sebe. Zaljubljen je u svoju ženu, voli je, ali sam je to dozvolio sebi. Oni pričaju da je to pismo jako davno napisano, ali ne znam što je tek sad pronađeno, što nisu pocepali."

Lazar je prokomentarisao i to da li postoje simpatije između Mine Vrbaški i Milana Petkovića, te je obnasnio da ne veruje u to da se među njima može roditi ljubav:

"Milan ima simpatije prema Mini, ona voli da zavodi, ali mislim da je zaljubljena u Marka. Neće biti ništa između Mine i Milana."

 

Voditeljka mu je saopštila da će on imati priliku da se vrati u rijaliti "Zadruga 2":

"Večeras ćeš se vratiti u "Zadrugu", ali neće to biti baš tako lako. Da bi se ponovo vratio u "Zadrugu" do srede ne sme da se otkrije da si se vratio. Moraćeš sam da se snalaziš za hranu. Niko ne sme da zna da si tu. Ovo ti je šansa da se vratiš u borbu za 50.000 evra."

Lazar je kroz smeh odgovorio:

"Imam već neku ideju u glavi. Znam jedno mesto, radionica može da se otključa, ali znam jedno mesto gde ne može niko da me vidi."

Kako će se Lazar snaći u ovom izazovu i da li će svoj zadatak dovesti do kraja, ostaje da saznamo tokom narednih dana. 
 

Evo gde se sakrio Lazar Jeremić nakon što se vratio u rijaliti Zadruga 2! (VIDEO)



Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>