Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 11. mart 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 11. mart 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 11. mart 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus
Ovan 21.3.- 20.4.

Bićete vrlo racionalni i temeljni u svemu što budete radili. Umećete da prepoznate prave šanse i znaćete kako da ih iskoristite.

Zauzeti će sa partnerom porazgovarati o nekim važnim materijalnim pitanja. Slobodni se neće toliko baviti ljubavnim aspektom svog života.


Možete očekivati povoljan razvoj događaja na polju finansija. Kada je o poslu reč, držaćete se taktike za koju iz iskustva znate da je pouzdana.


Bik 21.4.-21.5.

Prijaće vam pohvale i priznanja od okoline, međutim, ukoliko ona izostanu, to vas neće demoralisati. Nećete ni na koji način sumnjati u sopstvenu vrednost.


Ako ste slobodni, nećete odustati dok ne pridobijete naklonost svoje simpatije. Oni koji su u vezi biće pomalo zahtevni, ali će se njihov partner truditi da im u svemu udovolji.


Ukoliko ste na svom poslu na visokom položaju, istaći ćete se svojim rukovodećim sposobnostima. Ostali će se pokazati izuzetno efikasnim i pouzdanim radnicima.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Danas ćete rešiti da se pozabavite nekim važnim stvarima na koje često zaboravljate. Dosta ćete se oslanjati na intuiciju.


Ako ste u vezi, uživaćete u intimnim trenucima sa voljenom osobom. Slobodni će okruženju skretati pažnju na sebe nežnošću i toplinom kojima će zračiti.


Bićete veoma pronicljivi, pa ćete zapaziti i neke detalje koje bi vaše kolege lako previdele. Još efikasniji biće oni koji rade samostalno i u tišini.


Rak 22.6. - 22.7.

Lako ćete osvajati simpatije i biti prihvaćeni od strane svih sa kojima budete dolazili u kontakt jer ćete biti opušteni i prirodni.


Ako ste slobodni, verovatno će se više ljudi interesovati za vas. Zauzeti će rasporediti svoje slobodno vreme tako da mogu da se posvete i partneru i prijateljima.

Vaše mišljenje će se jako ceniti. Danas ćete na polju posla postići i više nego što ste se nadali, što će se pozitivno odraziti i na vaše finansije.


Lav 23.7.- 22.8.

Bićete rešeni da postignete konkretne rezultate, bez obzira da li se radi o vašoj karijeri i poslu, ili privatnom životu.

Ako ste u vezi, želećete da svoj odnos sa partnerom učinite prisnijim i strastvenijim. Slobodnima neće mnogo smetati trenutni ljubavni status.

Napravićete dosta ambicioznu, ali i dalje ostvarivu poslovnu strategiju koja bi mogla da vam donese poslovni i finansijski uspeh na duže staze.


Devica 23.8. - 22.9.

Predstoji vam lagan početak nedelje. Bićete bolje raspoloženi i optimističniji nego što je to bio slučaj prethodnih dana.

Ako ste u vezi, sa partnerom ćete se odlično slagati u svemu. Slobodni će biti veseli i šarmantni, pa će lako privući pažnju više osoba.

Imaćete uspeha u timskom radu i bilo kom obliku saradnje sa većim brojem ljudi. Razradićete dobru taktiku pomoću koje ćete lakše postići željeni cilj.


Vaga 23.9. - 22.10.

Bićete sigurniji u sebe. Vodićete se sopstvenom ideologijom, pa vam tuđe mišljenje više neće biti tako bitno.


Ako ste u vezi, nećete biti zainteresovani za konverzaciju koliko za fizički aspekt odnosa sa partnerom. Slobodni će imati uspeha u zavođenju.


Držaćete se proverene poslovne taktike i nećete dozvoliti da vas ičiji postupci sputaju. Takođe ćete biti u prilici da unapredite svoj materijalni status.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Osećaj zajedništva biće vam važniji nego inače. Sreću i ispunjenost tražićete u odnosima sa drugim ljudima.

Slobodni će imati priliku da uđu u vezu sa osobom koja bi im u emotivnom smislu savršeno odgovarala. Zauzeti će biti spremni da ispune svaku partnerovu želju.


Svojom predusretljivošću i ljubaznošću unapredićete svoje odnose sa kolegama što će vam obezbediti bolju atmosferu na poslu.


Strelac 21.11.- 21.12.

Bićete brzi, skoncentrisani i efikasni. Sve što budete isplanirali za danas stići ćete da obavite, pa ćete u večernjim satima moći da se opustite.


Slobodni neće imati vremena da se bave ljubavnim aspektom života. Oni koji su u vezi, u drugom delu dana posvetiće se svom partneru.


Pokazaćete se veštim i pouzdanim radnikom, što će vaš nadređeni itekako ceniti. Možete se nadati i većem uspehu na polju finansija.


Jarac 22.12.- 19.1.

Danas ćete biti odličnog raspoloženja. Osećaćete se podmlađenim, a neki od vas će biti i pomalo detinjasti.


Ako ste slobodni, spontano ćete zavoditi sve oko sebe, a da toga možda i ne budete svesni. Zauzeti će biti inicijatori pozitivnih dešavanja u svom emotivnom odnosu.

Bićete vrlo kreativni i skloni inovacijama koje će biti dobro prihvaćene od strane vaših saradnika. Očekuje vas lagan dan na poslu.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Imaćete veće samopouzdanje nego prethodnih dana zbog čega ćete lakše izlaziti na kraj sa svim izazovima. Imaćete utisak da vas vaša okolina više ceni i poštuje.


Ako ste u vezi, vaš odnos sa partnerom će se prevashodno zasnivati na obostranoj iskrenosti i poverenju. Slobodni će imati visoke kriterijume u ljubavi.

Bićete zadovoljni sopstvenim učinkom na polju posla. Shvatićete da je vaša pozicija na trenutnom zaposlenju sigurnija nego što vam se ranije činilo.


Ribe 20.2.- 20.3.

Danas ćete bolje organizovati svoje vreme, pa vam svakodnevne obaveze neće uskratiti mogućnost da se posvetite nekim ličnim interesovanjima.


Ako ste slobodni, vodićete prijatan razgovor sa osobom koju ste skoro upoznali. Zauzeti će se lako sporazumeti sa partnerom oko nekih bitnih pitanja.

Vaše komunikativne sposobnosti doće će do punog izražaja. Bićete u prilici da sklopite važan poslovni dogovor i otpočnete neku novu saradnju.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna


>