TV Show

Parovi

Dva profesora uživo u jutarnjem programu o velićini muškog ponosa! (VIDEO)

Dva srpska profesora, urolog i seksolog Aleksandar Milošević i psihijatar Jovan Marić, iznenadili temom u jutarnjem programu. Naime govorili su o veličini muškog ponosa, odnosno polnog organa. 

Dva profesora uživo u jutarnjem programu o velićini muškog ponosa! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeProfesori su govorili su o veličini polnog organa, šta je normalno, a šta malo, ili veliko i na šta su sve spremni muškarci kada su dimenzije u pitanju.

Jedan muškarac od 65 godina preminuo je prilikom operacije kojom je želeo da uveća svoj polni organ. Milijarder Ehud Arje Lanijado nastradao je zbog svog penisa, a upravo to je podstaklo profesore da javno progovore o delikatnoj temi.

Jovan Marić je govorio:

"Ja znam da su mladići opterećeni veličinom. Ali posle 40 čvrstina je važna. Pustite santimetar, tegovi. Da vidimo može li pola kg da drži, može li 1 kg. Statistika kaže da 80 odsto muškaraca nije zadovoljno svojom dužinom, a 80 odsto žena je zadovoljno dužinom penisa partnera."

Aleksandar Milošević je pojasnio šta kaže američka studija:

"Nije to tako skupa intervencija. Relano povećanje je maksimum 1 centimetar u samoj erekciji, i u obimu 1,5 centimetar. Muškarci procenjuju da je želja da im penis bude u erekciji 14-16cm, a žene kažu od 12-14 cm."

Marić je damama poručio:

"Vazopresin i oksitocin su hormoni vezivanja, spajanja ljubavi, pa je utvrđeno da dužina gena, za vazopresin, ako je duži, monogamniji će biti muškarac. Drage dame, merite gen i bićete srećne."

A zatim je Aleksandar poručio:

"Donja granica se sve više smanjuje. Korpororeduktivna plastika je smanjenje penisa. Pre neku godinu je bilo 9, sada je već 7 centimetara. Vagina je prosečno od 7 do 11 centimetara, ali ima mogućnost da se produži za 3, 4 centimetra kada je žena pripremljena za seksualni kontakt."

Jovan je objasnio:

"Kod žena je prva 2 ili 3 centimetra na samom ulazu u vaginu najveći broj prijemnika za zadovoljstvo kod žene. Ima naravno i u dubini, ali žene znaju, tehnika je važna. Malo ući, malo izaći. Najveći seksusalni organ je mozak, a kod žena to je klitoris."

"Mi smo primati. Najjači muškarac među nama ima najmanji penis.Gorila ima najmanji penis, 6 centimetara, šimpanza 8, a muškarac prosečan 12-13 centimtra. Normala u svetu je, gornja granica 16, 17, to je penis velikog kapaciteta jer njemu treba mnogo krvi. I njima je potrebno smanjenje, jer ne može da se digne zbog tolike količine krvi."- rekao je urolog Milošević.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>