Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Dete Dragane Mitar čuva Sinišina nova devojka!

Jedna od najkomentarisanijih tema u Beloj kući svakako je ljubavni život Dragane Mitar koja je u više navrata javno, pred kamerama rijalitija ''Zadruga 2'', govorila o svojim ljubavnicima, ali i iznosila najintimnije detalje svog bračnog života. Njeno dete sada čuva Sinišina nova devojka.

Zadruga 2: Dete Dragane Mitar čuva Sinišina nova devojka! Screenshoot/Youtube



Dragana je rano jutros komentarisala sa Mikijem Đuričićem kako joj u braku sa Sinišom Dragutinovićem nije bilo idealno, te da ga je zato varala, a Modelsica ni ne sluti šta se dešava napolju dok je ona u rijalitiju. Kako smo saznali, Draganin suprug Siniša trenutno živi sa drugom ženom. Naime, u njihov stan na Voždovcu uselila se Dragutinovićeva nova partnerka koja trenutno brine i o Draganinom i Sinišinom četvorogodišnjem sinu Jovanu.

Izvor za Pink.rs otkriva da je u pitanju mlađa devojka kojoj je Siniša platio čak i plastične operacije:

"Siniša nije mogao više da izdrži bez žene, bilo mu je teško, on i Dragana bukvalno ne žive zajedno mesecima, otkad je ona ušla u rijaliti. On sada ima novu devojku koja se nedavno uselila kod njega u stan u kojem je živeo sa Draganom. Ta devojka sada čak čuva i njihovog sina, često ga izvodi u šetnju, brine kao majka o njemu, a i Siniša je procvetao. Siniša se zaljubio kao nikad do sada. Niko ga ne prepoznaje, mnogo se promenio. Kupuje joj sve što ona poželi, a čak je toj devojci platio i estetske operacije koje je želela. Uložio je hiljade i hiljade evra u njen izgled, ali ne žali, lepo mu je sa tom devojkom, a šta će biti kad Dragana bude izašla iz ''Zadruge'', to niko ne zna."

Inače, Dragana je više puta isticala da je finansijski zavisna od supruga, budući da je nezaposlena, a šta će se desiti sa njihovim brakom kada ona napusti ''Zadrugu 2'', možemo samo da nagađamo. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>