Region

Svet

Region

Besa dvanaesta i poslednja epizoda: Čovek na koga je najteže udariti!

Serija "Besa" dvanaesta i poslednja epizoda biće emitovana na SUPERSTAR TV-u 10. marta u 21.00 čas. Po povratku iz Beča Uroš dobija fotografiju svoje poslednje mete. Čovek na koga je najteže udariti!

Besa dvanaesta i poslednja epizoda: Čovek na koga je najteže udariti! Screenshoot/Instagram



U predhodnoj epizodi, Uroš je zatočen na Skenderovom imanju. Dardan mu govori da je kraj blizu, ostalo je još samo da otkupi svoj i život svoje žene. U telefonskom razgovoru sa poslanicom Evropskog parlamenta Elsom Šnajder, Dardan potvrđuje svoje saznaje da je Agim i zvanično postao glavni ponuđač u privatizaciji skijaškog centra. Uroš uspeva da krišom telefonira Mariji, policija ulazi u trag pozivu. Petrit pokušava da pročita Dardanov sledeći korak.

U Beograd stižu misteriozni brat i sestra koji će nekim Dardanovim saradnicima i neprijateljima ponuditi saradnju. Una pokazuje Luki klip sopstvenog silovanja, dok se Teuta sprema da poseti Agima.


Dvanaesta epizoda

Petritu se čini da je ponovo na početku: Neko je provalio u Interpolovu arhivu dokaza i uništio uzorke pronađene na mestima zločina koja su povezana sa Urošem Perićem.

Uroš za to vreme odlazi na sledeći zadatak u Beč. Petrit traži policijsku zaštitu za Elsu Fišer, koju prepoznaje kao narednu metu. Na obali Ženevskog jezera Teuta na večeri na kojoj će Agim objaviti da će postati deda podiže čašu u znak poslednje zdravice. 

Ana predaje Petritu dokaze koje je Mima sačuvao protiv Uroša. Luka posećuje Mimu u jednom od njegovih stanova. Po povratku iz Beča Uroš dobija fotografiju svoje poslednje mete, čoveka na koga će biti najteže udariti.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>