Region

Svet

Otvara se testament Divne Karleuše, evo šta bi Jelenine ćerke mogle da naslede!

Kome će pripasti njeno nasledstvo?! Otvara se testament Divne Karleuše, evo šta bi Jelenine ćerke mogle da naslede od bake! 

Otvara se testament Divne Karleuše, evo šta bi Jelenine ćerke mogle da naslede! Screenshoot/InstagramPoznata radijska voditeljka Divna Karleuša preminula je 3. marta u svom domu nakon duge borbe sa teškom bolešću. Ova vest potresla je čitav region, a Divnina ćerka Jelena Karleuša neutešna je otkako je saznala da joj je majka umrla. Divna je sahranjena na Novom bežanijskom groblju pre nekoliko dana, a kako se navodi, uskoro bi trebalo da bude otvoren i njen testament, dobro upućen izvor kaže:

"Divna Karleuša nema puno imovine na svoje ime, ali za sada je poznata samo kuća na sprat u kojoj je živela tokom života. Ona je upravo tu kuću poželela da ostavi unukama Atini i Niki Tošić. Još uvek se ne zna tačno kome će pripasti kuća, ali dok je bila živa stalno je pričala kako želi da njene unuke budu naslednice, jer je bila vezana za njih. Smatrala je da su Jelena i Duško sebe dovoljno obezbedili za čitav život, te njima u materijalnom smislu ništa ne bi bilo potrebno. Kada se otvori testament, videćemo kome će na kraju pripasti nasledstvo."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink

Povezane vesti:


>