Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Dragana Mitar za samo četiri meseca završila na samom dnu!

Draganu Mitar, nekada atraktivnu članicu grupe "Models", gledaoci rijalitija "Zadruga" upoznali su krajem oktobra, tokom vanrednog ubacivanja u Belu kuću. Za samo četiri meseca završila na samom dnu!

Zadruga 2: Dragana Mitar za samo četiri meseca završila na samom dnu! Screenshoot/Pink.rsDragana Mitar lepotom i tada izvajanom figurom, na kojoj su joj nekada davno mogle pozavideti mnoge dame, bili su oduševljeni svi gledaoci, ali i stanari Bele kuće - posebno muškarci, koji su je odmah proglasili jednom od najzgodnijih i najatraktivnijih zadrugarki.

Iako je bila visoko pozicionirana na top listi najzgodnijih učesnica "Zadruge", Dragana Mitar je za samo četiri meseca uspela da, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, lidersku poziciju zameni najgorom i zbog svog neuglednog fizičkog izgleda završi na samom dnu.

Bivša modelsica, koja sebe već mesecima u "Zadruzi" predstavlja kao fatalnu ženu i zavodnicu kojoj nijedan muškarac nikada nije mogao, niti će moći da joj odoli, prilično se opustila i zapustila, zbog čega sada, komentarišu brojni gledaoci, ne da ne bi mogli da joj odole, već bi je zaobilazili u širokom luku. Dragana je od fit, zgodne mame za samo četiri meseca postala žena čiji izgled mnogi gledaoci podrugljivo komentarišu. Jedan od komentara glasi:

"Na šta se napravi ova Dragana! Fuj! Vidite što je pustila stomačinu, užas blagi! A tek noge, k'o dva balvana! Celulitara! Na šta liči, upropasti se načisto, ofucala se skroz. I to je neka zavodnica, hahaha! Baš me zanima koga ovako zapuštena žena može da zavede."

Gledaoci su zaprepašćeni njenim fizičkim izgledom ali i ponašanjem. Nema sumnje da se Dragana vidno transformisala nabacivši celulit, strije i više od deset kilograma, a da li će se na ovoj brojci zaustaviti ili će nastaviti u istom smeru, ostaje da vidimo.
 

Zadruga 2: Ko su najprljavije učesnice rijalitija?! (VIDEO)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>