Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 9. mart 2019. godine! Dnevna doza Lune!

nevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 9. mart 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 9. mart 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus
Ovan 21.3.- 20.4.

Neće vam biti lako, ali ćete se truditi da budete miroljubivi, tolerantni i pristupačni, čime ćete ostaviti dobar utisak na sve ljude sa kojima danas budete stupili u kontakt.


Ako ste u vezi, možete imati sitnih razmirica sa voljenom osobom, ali ćete se do uveče pomiriti. Slobodni bi mogli da u tajnosti započnu jednu romansu.


Vođeni intuicijom pronalazićete originalne načine na koje biste mogli da ispunite svoje poslovne zamisli i ostvarite veći profit.


Bik 21.4.-21.5.

Danas vam prijaju samoća, mir i tišina. Ako ste u mogućnosti, posvetite ovaj dan sebi i svom unutrašnjem svetu koji vrvi od sadržaja.


Ako ste u vezi, ni vi ni vaš partner nećete pokazati preteranu želju da se družite jedno s drugim. Slobodni će moguće razmišljati o bivšoj ljubavi.


Na radnom mestu neće baš sve teći po planu. Suočićete se sa nekim poteškoćama koje danas nećete upeti da prevaziđete u celosti.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Potrudićete se da nađete što više vremena za ljubav i druženje sa prijateljima. Većina vas će bežati od svakodnevnih obaveza.


Zauzeti se mogu nadati veseloj atmosferi u ljubavnom odnosu. Slobodnima će se udvarati osoba koju inače često sreću.


Na poslu nećete biti naročito vredni, ali to što budete radili uradićete kako treba. Pored toga, odlično ćete se razumeti sa kolegama.


Rak 22.6. - 22.7.

Danas će vaša glavna preokupacija biti postizanje veće stabilnosti na polju posla i karijere. Biće vam takođe važno kako vas vaša okolina doživljava.


Ako ste u vezi, ili braku, između vas i vašeg partnera vladaće napetost. Slobodni mogu početi da se interesuju za kolegu sa posla.


Želećete da dokažete svojim saradnicima koliko ne zavisite ni od koga, pa ćete se potruditi da sami savladate sve izazove.


Lav 23.7.- 22.8.

Danas će vaša glavna preokupacija biti postizanje veće stabilnosti na polju posla i karijere. Biće vam takođe važno kako vas vaša okolina doživljava.


Ako ste u vezi, ili braku, između vas i vašeg partnera vladaće napetost. Slobodni mogu početi da se interesuju za kolegu sa posla.


Želećete da dokažete svojim saradnicima koliko ne zavisite ni od koga, pa ćete se potruditi da sami savladate sve izazove.


Devica 23.8. - 22.9.

Bićete ambiciozniji i nastojaćete da se više posvetite postizanju svojih ciljeva. Imaćete puno želja i puno planova kako da ih ostvarite.


Ako ste u vezi, očekujte obilje strasti u odnosu sa voljenom osobom. Slobodni će privlačiti pažnju okoline, ali će biti i vrlo izbirljivi.


Na radnom mestu ćete biti efikasni i imaćete zanimljive ideje koje zasad ipak nećete želeti da podelite sa svojim saradnicima.


Vaga 23.9. - 22.10.

Biće vam važno da oko sebe imate ljude na koje možete da se oslonite. Možete dobiti koristan savet od nekog ko vam je blizak.


Danas će voljena osoba biti centar vašeg sveta. Slobodni će takođe biti vrlo zainteresovani za ljubavni aspekt svog života. Daće šansu jednom upornom udvaraču.


Verovatno ćete biti u prilici da potpišete nov poslovni ugovor, ali vodite računa. Druga strana može imati previsoke zahteve koje nećete tako lako moći da ispunite.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Dopustićete sebi da uživate u dokolici. Ipak, nećete zanemariti svoje obaveze, pa ćete sebi priuštiti odmor tek kada ispunite sve što vam se nalazi na dnevnom redu.


Ako ste u vezi, vaš partner može biti zaokupljen poslom, ali mu to nećete zameriti. Slobodne ne očekuju značajne promene na ljubavnom planu.


Bićete vredni i odgovorni. Nijedan poslovni zadatak vam neće predstavljati problem, ali se ne može reći da nadređeni danas neće vršiti određeni pritisak na vas.


Strelac 21.11.- 21.12.

Na sve načine ćete se truditi da budete omiljeni u društvu, u čemu ćete naročito imati uspeha u večernjim satima.


Ako ste u vezi, partnera ćete obasipati pažnjom. Slobodni će biti zavodljivi, ali i vrlo zaljubljivi, pa će ovo biti jedan interesantan dan za njih.


Bićete vrlo vešti i maštoviti. Vaši saradnici, međutim, ipak neće biti toliko naklonjeni vašem načinu razmišljanja, pa ćete morati da nađete neko kompromisno rešenje.


Jarac 22.12.- 19.1.

Držaćete se proverene taktike u svemu što budete radili. Razmišljaćete o nekim minulim dešavanjima i bićete nešto osetljiviji nego inače.


Slobodni mogu biti opčinjeni osobom koja je dosta starija od njih. Oni koji su u vezi, neće biti naročito naklonjeni romantici, za razliku od svog partnera.

Danas vas na poslu ne očekuju nikakve trzavice. U tom smislu, moći ćete da se na miru usredsredite na ono što budete radili, međutim, mučiće vas neke neosnovane sumnje.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Bićete veseli, radoznali i spremni da malo promenite svoj način razmišljanja, što će iznenaditi mnoge sa kojima danas budete kontaktirali.


Slobodni neće biti naročito raspoloženi za nove ljubavne doživljaje. Oni koji su u vezi, bolje će se slagati sa partnerom u večernjim satima.

Danas ćete biti raspoloženi da učite. Trudićete se da proširite svoja saznanja kako biste bili što bolji u onome čime se bavite, ali to neće biti sasvim lagan poduhvat.


Ribe 20.2.- 20.3.

Okupirani ste postizanjem većih rezultata, pa ćete se u tom duhu boriti sa današnjim izazovima. Trudite se da budete objektivni prema sebi i drugima.


Sa partnerom ćete voditi ozbiljne razgovore koji će se ticati nekih praktičnih stvari. Slobodni će biti raspoloženi samo za bezazleni flert.

Ambiciozni ste i usredsređeni na razvoj svoje karijere. Nećete pogrešiti ako se budete vodili savetima starijih i iskusnijih od vas.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna


>