Region

Svet

Region

Serija PET prva epizoda: Kako pobediti surovi muški svet! (VIDEO)

Serija "Pet" prva epizoda biće emitovana 9. marta u 20. časova na RTS-u. Pet žena, najboljih drugarica iz detinjstva, posle dve decenije ponovo se okupljaju u Beogradu. Kako pobediti surovi muški svet!

Serija PET prva epizoda: Kako pobediti surovi muški svet! (VIDEO) Promo



Od 9. marta, subotom u 20.00 Radio-televizija Srbije počinje da emituje na Prvom  programu novu kriminalističku seriju „Pet“. Pet žena, najboljih drugarica iz detinjstva, posle dve decenije ponovo se okupljaju u Beogradu. 
Nakon surovog ubistva Nininog muža ona postaje bogatašica, pošto joj je pripalo kompletno nasledstvo. Međutim, upravo to bogatstvo može da je košta života, a kako bi uspela da pobedi surovi muški svet Nini će pomoći četiri drugarice.

U prvoj epizodi upoznajemo pet glavnih junakinja:

Sonja ima problem sa muškarcima. Kaća na efikasne načine rešava tuđe probleme, ali ne i svoj - nakon razvoda, starateljstvo nad sinom je pripalo mužu. Natalija, odnosno, Tila, brigu o sinu uglavnom prepušta ujaku Bogdanu nakon što joj je muž preminuo, a ona s mladim borcem ide da skuplja novac u ilegalnim borbama na periferiji Beograda i bezobzirno radi samo ono što se njoj hoće. Nina živi život luksuza - ogromna vila sa bazenom, privatni vozači i obezbeđenje. I Aleks, prodavačica skupih automobila. 

Glavne uloge igraju Jelena Đokić, Hristina Popović, Marija Karan, Gala Videnović i Milena Radulović.

Serija će biti dostupna i korisnicima Telekoma Srbija putem mts tv servisa koji će imati mogućnost da prate seriju na Superstar kanalu nedeljom u 22h i sredom u 21h.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>