Region

Svet

Marija Ana Smiljanić tvrdi da joj je Volkov slao preteće poruke!

Smarao me godinu dana, i rekla sam da ću da otkrijem detalje, jer ne volim momke koji lažu i varaju svoje devojke, kaže Marija Ana Smiljanić. Tvrdi da joj je Volkov slao preteće poruke!

Marija Ana Smiljanić tvrdi da joj je Volkov slao preteće poruke! Screenshoot/Instagram



Pevačica i rijaliti učesnica Marija Ana Smiljanić otkrila je detalje odnosa sa fudbalerom Vladimirom Volkovim koji joj je, kako tvrdi slao, preteće poruke. Marija Ana je ubeđena da je fudbaler burno reagova upravo iz razloga što se pomirio sa bivšom devojkom, pevačicom Sandrom Afrikom. Ona je za Telegraf izjavila:

"Dečko mi je pisao godinu dana i dok je bio sa njom (Sandrom) u vezi, ja to prvo nisam ni videla na Instagramu, jer je on mene pratio, ja njega ne. Kada sam videla, odgovorila sam mu, čuli smo se, otišli smo dva puta na kafu i slikali su nas ispred restorana. Kada je video najavu za emisiju "Paparazzo lov" krenule su preteće poruke, rekao mi je: "Ako si ti ta, pogrešnu si osobu izabrala. On je pukao, jer se pomirio sa Sandrom, videla sam po nekim njegovim objavama od pre nedelju dana. Smarao me je godinu dana, i dok je bio sa njom u vezi, i rekla sam da ću da otkrijem detalje jer ne volim momke koji lažu i varaju svoje devojke."

Podsećamo, Ekipa "Paparaco lova" uhvatila je Mariju Anu i Vladimira ispred jednog restorana, nakon čega su pevačici počele da stižu preteće poruke od fudbalera. Putem Instagrama ona je poručila:

"Ovakve pretnje dobijam od dotičnog, zato što je istripovao da sam ja namestila sinoćnji paparaco! Bilo bi poželjno po njega da me batali sa takvom pričom, da ne bih ja iznosila detalje! Hvala!"

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>