Zadruga

Parovi

Bane Čolak izneo surove navode na Marijanin račun! Stanija i Lazar u šoku! (VIDEO)

Čolak tvrdi da je između njih bilo više od prijateljstva. Nakon gledanja snimaka u rijalitiju "Zadruga 2" zadrugari Marijana Zonjić i Bane Čolak su ušli u svađu, koju su sve vreme posmatrali Stanija Dobrojević, inače Banetova dobra rijaliti prijateljica, i Lazar Jeremić. Bane izneo surove navode na Marijanin račun! Stanija i Lazar u šoku!

Bane Čolak izneo surove navode na Marijanin račun! Stanija i Lazar u šoku! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeRazlog svađe bili su intimni odnosu koje su Marijana i Bane nekada imali, kako je on tvrdio. Međutim, Zonjićeva je oštro i samouvereno demantovala Čolakove navode zbog čega je on grubo reagovao:

"Da li si bila u apartmanu sa mnom i sa još nekoliko drugova? Da li si bila sa mnom u studiju, šta si tražila tamo? Nemoj da mi glumiš, j*bao sam te više do 20 puta. Razvlačio sam te po stanovima. Strašno, praviš mi se luda. Nisam sa tobom ni kafe pio, samo sam te j*bao."

Marijana je bila šokirana:

"Jesam, trebalo je da radimo pesmu. Sram te bilo, ja kao glupača ovde uvek uz tebe. Nemoj da lažeš. Kako možeš da tako pričaš? Kuneš se u majku ovde, a lažeš. Ti si bio sa mojom drugaricom. Ti si debilčina prava. Prestani sa lažima. Tebi je sad došla Stanija, sad si uz nju. Niko te više od nas starih ne zanima."

U konverzaciju su se uključili Stanija i Lazar Jeremić koji nisu mogli da veruju da je Bane na taj način izneo sve što je znao o Marijani, kao i navode da je sa njom imao više puta odnose. 

"Bane, baš si seljak, da li je moguće da pričaš ovo ovako o njoj? Znaš da je gotivim. Ne mogu da verujem. Da li lažeš sve ovo ili šta je poenta" - pričala je Stanija

Lazar je dodao:

"Ne mogu da verujem da si takav, da pričaš to tako. Trebalo je da kažeš da si bio sa njom nekoliko dana i da ste imali odnose."

Bane je samo dobacio šta je imao i napustio kuću:

"Šta se praviš lud ti, p*čko jedna? Znaš da je sve što sam rekao istina."

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>