Zadruga

Parovi

Nadežda preti Mikiju ubistvom! Otkrila vrtoglavu cifru koju je dobio! (VIDEO)

Pevačica se totalno izgubila i govorila stvari za koje bi se mogla pokajati. Nadežda Biljić uživo preti Mikiju ubistvom. Otkrila je i vrtoglavu cifru koju je dobio kao honorar.

Nadežda preti Mikiju ubistvom! Otkrila vrtoglavu cifru koju je dobio! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Nadežda Biljić, koja je bila u vezi sa Mikijem Đuričićem i njihov seks gledala je cela Srbija, vratila se u rijaliti i zapretila smržu bivšem ljubavniku  koji je sada u vezi sa udatom Suzanom Perović. Posle žučne rasprave, kada ju je Miki zalio kafom, Biljićka je pozvala svoje drugare da se osvete Đuričiću. O njihovoj svađi, polivanju, gađanju tanjirima možete pročitati OVDE.

Nadežda je tada izrekla opasne pretnje:

"Obraćam se mojim drugarima, bude li ovaj čovek posle rijalitija dočekao dan... Javno kažem, ovaj čovek je mrtav, i bukvalno i za mene."

Miki je zatražio da se kazni honorarom kao i svi ostali, na šta je pevačica odgovoril:

"Ja nemam honorar, jedi g*vna! Nisam ja ko ti da imam para na bacanje. Piše se napolju da ju se deca stide.Za ovo ćeš mi da platiš debelo. Jebaću vas sve dok sam ovde, a rijaliti će se završiti."

A zatim je Biljićeva otkrila nešto o čemu gledaoci često spekulišu:

"Miki ima 120.000 evra honorara, odmah je 30.000 stavio kod sestre na račun kako bi se završila kuća. I on mi je našao da mi priča? Ne može me niko j*bati ni za milion."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>