Zadruga

Parovi

Zašto samo direktna nominacija? Sve mi je ovo bilo krvavo! Lazar zaradio pet kopči! (VIDEO)

Krv na sve strane, ušivali su ga na živo, bila i policija! Izneo stravične detalje nakon što se vratio sa zavijenom glavom! Zašto samo direktna nominacija za Miljanu? Sve mi je ovo bilo krvavo! Lazar zaradio pet kopči!

Zašto samo direktna nominacija? Sve mi je ovo bilo krvavo! Lazar zaradio pet kopči! (VIDEO) Screenshoot/Video



Sinoć se u Zadruzi dogodio neviđeni skandal, kada je Miljana Kulić šoljom razbila glavu Davidu Dragojeviću i Lazaru Jeremiću koji je zbog povrede završio na ušivanju glave.

Sve se dogodilo tokom Miljanine svađe sa Davidom, Anom Korać, Sanjom i Matorom, a David i Lazar su na kraju ostali krvave glave. Lazar je teže prošao i zaradio pet šavova na glavi, dok je David imao nešto manju posekotinu. Miljana je odmah odvedena u zatvor. Tamo je, kako smo pisali, sve porazbijala i pokušala da preseče vene, a nakon razgovora sa produkcijom vratila se u Belu kuću i u razgovoru sa Zolom i Lepim Mićom otkrila kako je šolju želela da baci na pod.



I David i Lazar su nakon ovog incidenta bili kod lekara, a došla je i policija, kako pričaju zadrugari. Nekoliko sati kasnije, Lazar se vratio u Belu kuću sa zavojem na glavi i prepričao situaciju:

"Ja ne znam kako Davidu nije ništa, hvala Bogu. Šolja ga je direkt udarila u glavu, pukla njemu o glavu. Mene je iseklo, sve mi je ovo bilo krvavo... Ušiveno mi je, mnogo me bolelo kad su mi čistili i na živo me ušivali. Znaš ti koliko to boli. Pet kopči."



Kao što je poznato, ovo pravilo rijalitija je strogo zabranjeno, kao i svaki fizički kontakt, a pogotovo nasilje. Šta će se posle ovoga desiti sa Miljanom Kulić, s obzirom da je zbog svega dolazila i policija da uzme izjave, a da je zbog ovakvog fizičkog nasilja moguća i zatvorska kazna, ostaje da vidimo.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>