Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Opšti haos između bivših ljubavnika! Uvrede, polivanje, gađanje...(VIDEO)

Tokom noći nastala je svađa u rijalitiju "Zadruga 2" nakon što je Nadežda Biljić počela da govori o porodici Suzane Perović. Opšti haos između bivših ljubavnika! Uvrede, polivanje, gađanje...

Zadruga 2: Opšti haos između bivših ljubavnika! Uvrede, polivanje, gađanje...(VIDEO) Screenshoot/Youtube



Mikiju Đuričiću se ni malo nije dopalo ona što Nadežda izgovara. Ona se obraćala suzani:

"I dalje mislim da je Suzana perfidna k*rva! I stojim iza toga! Piše se napolju da je Suzaninu decu sramota, zbog Mikija. Prvi i poslednji put spominjem bilo čiju decu. Nemoj da mi se dereš."

Perovićeva joj je govorila da joj ne spominje decu:

"Decu mi ne uzimaj u usta! Da li ti je jasno? Decu ne uzimaj u usta! Ozbiljno ti kažem! Možeš da pričaš šta hoćeš, decu mi ne uzimaj u usta! Ne možeš da komentarišeš moju decu."



U jednom momentu Miki je izgoreo od besa i polio Nadeždu kafom, a onda je ona uzela predmet koji joj je došao pod ruku i gađala Mikija. U momentu kada je pokušala da Đuričića gađa tanjirom, pevačica se okliznula i pala:

"Puši k*rac ti budalo jedna! Seljačino jedna. Da bi mogao da budeš sa ovom ženom, moraš da budeš ozbiljan šmeker. Nemoj ja da počnem da pričam šta znam o tebi! Mamu ti j*bem! Pu, bre klošarčino! J*baću te dok sam ovde! J*bao me dan kada sam se j*bala sa tobom. Nijedna te nije želela, digla sam ti cenu, treba hvala da mi kažeš."

Miki je vikao na Nadeždu:

"K*rvo raspala! Ujutru se j*beš sa Čolakom, popodne sa mnom, ti ćeš nekoga k*rvom da nazivaš!"

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>