Region

Svet

Region

U bioskope stiže film Balkanska međa! Bolna ratna tematika! (VIDEO)

Bolna ratna tematika ali šalje snažnu miroljubivu poruku i pouku o prijateljstvu dva naroda. U bioskope stiže film "Balkanska međa"!

U bioskope stiže film Balkanska međa! Bolna ratna tematika! (VIDEO) Screenshoot/InstagramZahvaljujući producentskoj kući Arhangel studios, na čijem se čelu nalaze glumci Miloš Biković i Miodrag Radonjić, ruski autorski tim predvođen rediteljem Andrejem Volginom, snimao je većinu scena na autentičnim lokacijama u Srbiji, a glavne uloga tumače neki od najpoznatijih domaćih glumaca.

Pored Bikovića i Radonjića, u "Balkanskoj međi" gledaćemo i Milenu Radulović, Aleksandra Radojičića, Aleksandra Srećkovića Kuburu, Srđana Žiku Todorovića, ali i Emira Kusturicu kao specijalnog  gosta. Sa ruske strane, glavne uloge tumače Goša Kucenko i Anton Pampušni.Na dvadesetu godišnjicu bombardovanja Srbije, u bioskope stiže film "Balkanska međa" - akciona drama inspirisana stvarnim događajem koji se odigrao 12. juna 1999. godine, kada je bataljon ruskih padobranaca zauzeo aerodrom Slatina u Prištini.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>