Region

Svet

Pitanje je da li će Jelena Karleuša moći da se pojavi na Divninoj sahrani!

Sahrana Divni Karleuši, poznatoj radijskoj voditeljki, biće odžana u sredu, 6. marta u 15:30 sati na Novom bežanijskom groblju. Jelena Karleuša je jako loše i pitanje je da li će moći da se pojavi na Divninoj sahrani!

Pitanje je da li će Jelena Karleuša moći da se pojavi na Divninoj sahrani! Screenshoot/Instagram



 Jelena Karleuša je u jako lošem stanju od kako je saznala za vest, a njeni najbliži plaše se kako će izdržati na groblju. Ne može da se pomiri sa tim da njene majke Divne više nema. Ko god od prijatelje i kolega dođe u kuću da joj izjavi saučešće, pevačica samo ćuti i nepomično gleda u jednu tačku. Zbog tragedije, pevačica je sa svojim menadžmentom otkazala sve nastupe u narednih šest meseci. 

Dobro obavešten izvor je za Kurir izjavio:

"Jelena je slomljena, ali u bukvalnom smislu te reči. Ne može da gleda, da jede, da pije. Ne pomera se i samo želi da se ova čitava agonija što pre završi. Pitanje je da li će moći da se pojavi na Divninoj sahrani. Sve joj je ovo veoma teško palo, svakodnevno je na jakim lekovima za smirenje. Kako je tim lekara koji brine o njoj uspaničen, dogovor je bio da sutra pre sahrane primi jaku injekciju kako bi mogla sve ovo da podnese. Veliki je bol i gubitak sa kojim se suočila."

Divna Karleuša preminula je 3. marta u svom stanu. Jelena je najtužniju vest saznala na aerodromu, po povratku iz Austrije gde je veče pre toga imala nastup. Ona se sa majkom čula izvesno vreme pre nego što je preminula, i tom prilikom ništa nije ukazivalo na kobni ishod, jer je nekadašnja novinarka bila raspoložena kao i obično. Uprkos tome, Jelena je doživela šok kada su joj saopštili da njene majke više nema, a od tada je na lekovima i jako teško sve podnosi.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>