Region

Svet

Marina Tucaković: Jelena je grizla i grabila, više se od same Divne borila za njen život!

Jelena je zaslužna za to što je Divna do poslednjeg dana bila veoma aktivna - rekla je autorka najvećih srpkih hitova Marina Tucaković. Jelena je grizla i grabila, više se od same Divne borila za njen život!

Marina Tucaković: Jelena je grizla i grabila, više se od same Divne borila za njen život! Screenshoot/Instagram



Marina Tucaković ispričala je da su Jelena Karleuša i Duško Tošić dali pravu bogatstvo za lečenje Divne Karleuše, koja je preminula u 61. godini života posle borbe sa opakom bolešću.

"Jelena i Duško su potrošili mnogo novca na Divnino lečenje. Imala je najbolje lekove i terapije, ali ni to nije pomoglo. Jelena mi je hvalila Duška, sve vreme je bio uz njih. Vodili su je na lečenje u Nemačku, pa u Grčku i Švajcarsku, a zatim u Tursku na najnovije imuno-terapije" - rekla je Marina Tucaković za "Informer" i dodaje:

"Ne smem ni da pitam Jelenu kako je. Samo sam joj poslala poruku da sam užasnuta. Bile su mnogo vezane, nerazdvojne. Ovo je za nju najveći udarac u životu" - ističe autorka najvećih srpskih hitova.

Marina je navela da je Jelena uložila svu svoju energiju kako bi pomogla Divni.

"Jelena je zaslužna za to što je Dvina do poslednjeg dana bila veoma aktivna. Terala ju je da izlazi, da šeta.. Kad joj Divna kaže: "Nemam snage, moram u kolica", ona je bodrila: "Ma možeš ti to". Onda bi me pozvala i pitala me: "Kako to da mama nema snage?", a ja joj objasnim: "Pa i ja kad nemam snage, sednem u kolica. To je normalno". Ma Jelena je grizla i grabila, više se od same Divne borila za njen život" - rekla je Marina Tucaković.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Informer

Povezane vesti:


>