Region

Svet

Jelena Karleuša se oprostila od majke. Divna će biti sahranjena sutra!

Emotivne čitulje osvanule su jutros u dnevnoj štampi posvećene preminuloj Divni Karleuši. Jelena Karleuša se oprostila od majke, a Divna će biti sahranjena sutra na Novom Bežanijskom groblju.

Jelena Karleuša se oprostila od majke. Divna će biti sahranjena sutra! Screenshoot/Instagram



Od Divne se putem čitulje oprostila i njena kćerka, Jelena Karleuša:

"Anđele naš lepi i dobri tu si s nama, zauvek dok mi živimo, živiš i ti... - piše u jednoj čitulji, koja je potpisana sa "Jelena, Danijela, Marko, Atina, Nika i Duško".

U drugoj čitulji Jelena se sama oprostila od majke:

"Pobednice moja, moj veliki borcu... ne brini ništa, sve će biti onako kako si ti želela... ponosu moj, uzoru moj, ljubavi moja, lepa nasmejana... spavaj mirno, anđele moj... tvoja Jelena" - napisala je pevačica.

Sestra se kratkom, ali emotivnom porukom oprostila od svoje Divne

Divna Karleuša preminula je iznenada u svom stanu u 61. godini usled teške borbe sa opakom bolešću, 2016. godine hospitalizovana je zbog teškog zdravstvenog stanja, a lekarima u Zemunskoj bolnici javila se tek pošto je počela da kašlje krv.

Divna je preminula oko 12:30 časova u porodičnom domu, a Jelena se u to vreme ukrcavala na let za Beograd. Kako joj ne bi pozlilo na aerodromu u Austriji, prijatelji su odlučili da joj najtužniju vest saopšte kada stigne u Beograd.

Sahrana će biti održana u sredu, 6. marta 2019. godine u 15:20 sati na Novom bežanijskom groblju u Beogradu. Primanje saučešća je od 14:30 sati.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink

Povezane vesti:


>