Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 5. mart 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 5. mart 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 5. mart 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus
Ovan 21.3.- 20.4.

Okretaćete se drugima za pomoć kako biste realizovali planove i ciljeve koje imate. Bićete prijateljski nastrojeni, ali neće baš svi gajiti simpatije prema vama.


Imaćete prevelika očekivanja u ljubavi, zbog čega su moguća mala razočarenja, bilo da ste u vezi, ili ne. onima koji su u vezi biće malo lakše.


Sa većinom kolega moći ćete da očekujete dobru saradnju, mada će biti i onih koji će smatrati da niste dorasli svojim poslovnim zadacima.


Bik 21.4.-21.5.

Bićete dominantni na polju komunikacije. Znaćete kako da ubedite drugu stranu u ispravnost svojih stavova.


Prema partneru ćete osećati veliku ljubav i imati o njemu visoko mišljenje. Slobodni Bikovi će se interesovati za neku uticajnu osobu.

Bićete usmereni na razvoj svoje karijere i osetićete spremnost da se žrtvujete zarad uspeha na tom planu. Pokazaćete takmičarski duh. Bićete vešti u pregovorima.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Moguće je da ćete danas poželeti da unapredite svoje znanje iz oblasti koja je u vezi sa vašom profesijom.


Blizanci danas mogu imati manje oscilacije u ponašanju. Čas će biti zatvoreni u sebe, čas će imati potrebu za emotivnom bliskošću.


Na momente će vam se činiti da ste nemoćni da utičete na razvoj događaja na poslovnoj sceni, ali se možete nadati nekom većem materijalnom dobitku.


Rak 22.6. - 22.7.

Danas ćete se malo više voditi intuicijom nego logičkim razmišljanjem, što će svakako imati svojih prednosti, ali bi to moglo da vam donese i neke nepotrebne brige.


Ako ste u vezi, popravićete komunikaciju sa partnerom, pa će vam biti prijatno u njegovom društvu. Slobodni će čeznuti za ljubavnim doživljajima.


Danas se na radnom mestu nećete osećati kao deo kolektiva. Verovatno vaši saradnici neće pridavati veliki značaj vašem mišljenju, zbog čega se na neki način možete osetiti izopštenim.


Lav 23.7.- 22.8.

Biće vam potreban neko ko će stati uz vas, razumeti vaš način razmišljanja i reći vam da ste u pravu. Oslonac ćete tražiti i u poslovnoj i u privatnoj sferi života.


Oni koji su zauzeti, održavaće skladan odnos sa partnerom, dok bi Lavovi koji su slobodni, ili na samom početku veze, mogli da imaju previsoke ciljeve u ljubavi.


Na poslu ćete biti vredni i efikasni. Iako vam neće biti naročito interesantno to što budete radili, zarada je ono što će vas motivisati da nastavite da se trudite.


Devica 23.8. - 22.9.

Danas ćete se suočiti sa nekim svojim unutrašnjim strahovima i nesigurnostima. Pored toga, puno ćete se oslanjati na intuiciju koja će vas odlično služiti.


Ako se vaš partner danas posveti nečem drugom, a ne vama, vi ćete to lično shvatiti. Bićete preosetljivi i skloni donošenju pogrešnih zaključaka, bilo da ste u vezi, ili ne.


Na poslu ćete se prekomerno naprezati, želeći da postignete što više za jedan dan. Budite otvoreni za savete kolega, čak i ako vam se ne budu činili ispravnim.


Vaga 23.9. - 22.10.

Možete osetiti nalet kreativne energije koja će se pozitivno odraziti na vaše raspoloženje. Današnji dan posvetićete lepšoj strani života.


Probudiće vam se interesovanje za ljubav, zabavu i flert, pa možda danas ipak ne budete želeli da se osamite. Vage koje su u vezi, prepustiće se čulnim zadovoljstvima.


Budite oprezni. Može se desiti da pogubite važne dokumente, ili će vas u radu poremetiti neke netačne informacije koje budete dobili od svojih kolega.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Ovaj dan nećete želeti da provedete sami. Ukoliko ostanete kući, verovatno ćete pozvati prijatelje u goste. Pored toga, nesmotreno ćete trošiti novac.

Možete imati sitnije razmirice sa voljenom osobom. Oni koji su slobodni, potencijalnog partnera će tražiti među prijateljima i poznanicima.


Danas ćete se pomalo služiti manipulacijom kako biste postigli, po vas povoljan, dogovor sa potencijalnim saradnicima.


Strelac 21.11.- 21.12.

Bićete zaboravni, radićete više stvari istovremeno i ceo dan ćete negde žuriti. Povedite računa da vam nešto važno ne promakne.


Ako ste u vezi, vaš odnos sa partnerom obilovaće nežnošću i toplinom. Ukoliko ste slobodni, možda ćete biti pomalo nezainteresovani za ljubav.


Možete praviti puno planova u vezi sa poslom i karijerom, ali neće svi oni biti realni. Sa druge strane, finansije vam danas neće zadavati probleme.


Jarac 22.12.- 19.1.

Danas ćete biti usmereni na novac i postizanje materijale sigurnosti, ali će vam i dalje biti važno da imate duhovnu potporu u svemu.


Možete doći u kontakt sa osobom koja će vam se dopasti na prvi pogled, međutim, ona neće pokazati preveliko interesovanje za vas. Ako ste u vezi, sa partnerom ćete voditi neke važne razgovore.

Ukoliko se bavite intelektualnim radom, imaćete uspešan poslovni dan. Ostali Jarčevi proceniće šta treba da učine kako bi svoje profesionalno umeće bolje naplatili.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Danas ćete biti lepo raspoloženi, duhoviti i pričljivi. Uživaćete u konstruktivnim razgovorima, debatama, ali i poslovnim aktivnostima.


Slobodne Vodolije mogle bi da se upuste u tajnu i kratkotrajnu romansu. Ako ste u vezi, vaš odnos sa voljenom osobom može biti napet, ali će zato obilovati strašću.


Sa kolegama i saradnicima i dalje ne nalazite zajednički jezik, ali zato imate tajnu podršku koja može, a ne mora doći sa mesta vašeg trenutnog zaposlenja.


Ribe 20.2.- 20.3.

Veći deo dana bićete promenljivog raspoloženja, zbunjeni i skloni izvođenju pogrešnih zaključaka. Ako je moguće, danas izbegnite donošenje važnih odluka.


Ako ste zauzeti, brinućete se za stabilnost svoje emotivne veze. Slobodnim Ribama će prijati druženje s prijateljima.


Verovatno je da na radnom mestu nećete prikazati svoje najbolje izdanje. Olakšavajuća okolnost je što ćete pored sebe imati nekog ko će hteti da vam pomogne.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>