Region

Svet

Udovica Sinana Sakića objavila uznemirujuće fotografije!

Udovica Sinana Sakića objavila uznemirujuće fotografije! Možda neko bude spasen. Ovo su neki od dekubitusa, a ruke su bile pune tečnosti jer sestre nisu pazile... - napisala je u svom otvorenom pismu.

Udovica Sinana Sakića objavila uznemirujuće fotografije! Foto: Facebook



Sabina Sakić, udovica pokojnog pevača Sinana Sakića, oglasila se na društvenim mrežama, a u svom novom otvorenom pismu na Fejbuku tvrdi da je njen pokojni suprug zlostavljan u bolnici. Nedavno je Sabina Sakić u svom otvorenom pismu na Fejsbuku tvrdrila da njen suprug ubijen. A, sada je napisala:

"Nazalost prinudjena sam da pokazem bar neke od fotografija kako je moj muz zlostavljan u bolnici .Odmah da vam kazem da je to bila Sakiceva zelja.Rekao je da ovo nije ni bolnica ni ludnica nego Logor i da ljudi treba da znaju sta se desava.Mozda neko bude spasen Ovo su neki od dekubitusa a ruke su bile pune tecnosti jer sestre nisu pazile ....to vam je samo jedan od dokaza da ga za 18 dana nisu dozvolili bar nama da ga prosetamo do kupatila i okupamo on .Ovo sam ja morala doneti kremu i kantarion da masiram i razbijem. Imali smo zakazanu Padovu Nelu Srsljen,Memorijal kliniku Turska, Acibaden Tursku i Zagreb profesora Stipislava Jadrijevica .adrijevica koji je uputio Sakica u Beograd i obecao mu da ce ga on transplatirati.Dakle to je bio Sakicev izbor profesor Stipislav Jadrijevic koji dolazi u Beograd i obucava lekare za transplataciju.Profesor Culafic je trebao da pripremi Sakica ali usred pripreme je odustao .Zasto to ni profesoru Jadrijevicu nije bilo jasno.Na insistiranje i molbu Jadrijevica da Sakicu posalju kardiologa Culafic se oglusio .....Zasto ....Ovim putem molim zaduzene u vladi da istraze Zasto je Sakic ubijen.Molim predsjednika Vucica i ministre da istraze Sakicevo ubistvo.Profesorka Radmila Jesic mi je rekla na hodniku da vodim odmah Sakica jer ce ga ubiti ...Ko i zasto neznam.Ovo nam je tesko da iznosimo u javnos....ali mora neko da odgovara jos gore su se odnosili prema drugim pacijentima.Zato su iskazali zabrinutost sto smo slikali isnimaliNisam jos predala tuzbe....molim predsjednika Vucica da istrazi kompletan slucaj....Nikad do sad nismo imali ovakav slucaj.Slucaj ubistva.U ovoj zemlji sam upoznala mnogo casnih i velikih strucnjaka doktora sa kojima smo prijatelji 40 godina . Molim novinare da pozovu Klinicki centar Tuzla i da ih pitaju imaju li prituzbe za mjesec dana Sakicevog boravka na internom na porodicu iako smo bili tamo non stop a pritom smo i snimali i ti snimci su objavljivani.Ovim putem im se zahvaljujem."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>