Region

Svet

Zoran Marjanović o pretnjama: Nisam čavka na grani koja čeka da je indijanci love!

Suprug ubijene pevačice Jelena Marjanović, Zoran Marjanović o pretnjama koje dobija. Pretnje redovno stižu, ali ništa se još nije desilo. Nisam čavka na grani koja čeka da je indijanci love!

Zoran Marjanović o pretnjama: Nisam čavka na grani koja čeka da je indijanci love! Screenshoot/InstagramZoran Marjanović (41), zasad jedini osumnjičeni za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33), redovno dobija pretnje na društvenim mrežama! Pojedinci čak idu toliko daleko da su najavili da će upasti u porodičnu kuću Marjanovića u Borči, pa kidnapovati Zorana kako bi mu iznudili lažno priznanje da je on odgovoran za Jeleninu smrt. Napasnici, na sreću, nisu prešli sa reči na dela, a Marjanović, uprkos svemu, ne plaši se za svoju bezbednost:

"Pretnje redovno stižu, ali ništa se još nije desilo. To su sve indijanci, psi koji laju i ne bih im preporučio da se igraju, spreman sam na sve! Nisam čavka na grani koja čeka da je indijanci love."

Zoran dodaje da ne potcenjuje napadače s društvenih mreža:

"Sve je to ostalo samo na praznoj priči, rekla-kazala, niko se dosad nije približio kući. Svakako, sve to može da bude benigno, ali opet, ne želim da potcenjujem situaciju. Ima ekstrema koji su psihički labilni i nisu sposobni da racionalno donese odluke o postupcima. Čitali su razne neistine i gluposti o meni, poverovali u to i u njima se rodila mržnja prema meni."

Marjanoviću je, kako kaže, najbitnije da mu je porodica bezbedna i da su svi ukućani živi i zdravi:

"Ničega se ne plašim posle svega što sam preživeo, zaista ničega. Bitno mi je da su moja deca zdrava, srećna i da jednog dana stasaju u dobre i vredne ljude. A što se tiče raznih budala koje su na ko zna šta spremne, u našem narodu ih i nema toliko kao u drugim zemljama."

Zoran Marjanović zasad je jedini osumnjičeni za ubistvo supruge Jelene, čiji je nestanak prijavljen 2. aprila 2016. Izmasakrirano telo pevačice "Granda" pronađeno je sledećeg dana u kanalu na nasipu u Borči. Marjanović je godinu i po dana kasnije uhapšen zbog sumnje da je usmrtio ženu, a 10 meseci kasnije pušten je da se brani sa slobode. Optužnica protiv Zorana dvaput je vraćena na dopunu, a na njeno eventualno potvrđivanje i dalje se čeka.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>