Svet

Region

Rambo: Novi i poslednji nastavak serijala!

Stiže "Rambo"! Film prati legendarnog Ramba koji je ovog puta krenuo u Meksiko kako bi vratio otetu ćerku svog prijatelja, piše portal "Nju mjuzikal ekspres". Novi i poslednji nastavak serijala!

Rambo: Novi i poslednji nastavak serijala! Screenshoot/InstagramNovi nastavak filmskog serijala o legendarnom Rambu, "Rambo Last Blood", peti je i poslednji deo čuvene franšize, a premijerno će biti prikazan 20. septembra ove godine i naslovnu ulogu naravno tumači Silvester Stalone.


Film prati legendarnog Ramba koji je ovog puta krenuo u Meksiko kako bi vratio otetu ćerku svog prijatelja, piše portal "Nju mjuzikal ekspres" (NME). Na tom putovanju junak se našao u borbi protiv jednog od najnasilnijih kartela u Meksiku.

Snimanje filma prvi put je najavio Silvester Stalone 2015. godine, ali je ozbiljan rad počeo tek u oktobru 2018. godine. Za režiju ostvarenja "Rambo Last Blood" zadužen je Ejdrijen Granberg. Scenario novog nastavka napisali su Stalone i Met Krulnik.

Ivet Monreal tumači ulogu otete devojke Gabrijele, dok Pas Vega igra Karmen Delgado, reporterku koja prati trgovinu droge u Meksiku i pomaže Rambu, prenosi RTS.

Serhio Peris-Menceta glumi Uga Martinesa, nasilnog vođu meksičkog kartela, a u glumačkoj ekipi poslednjeg dela Ramba su i Adrijana Barasa, Oskar Haenda i Hoakin Figera.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>