Region

Svet

Neda Arnerić tri dana pre tragičnog događaja nazvala bivšeg muža!

Glumica Neda Arnerić je tri dana pre tragičnog događaja nazvala bivšeg muža! Reditelj Dejan Karaklajić prvi suprug Nede Arnerić koja je u sredu uveče pokušala da se ubije, kaže da je glumicu politika najviše razočarala u životu.

Neda Arnerić tri dana pre tragičnog događaja nazvala bivšeg muža! Screenshoot/Instagram



Najlepša žena bivše Jugoslavije 1996. godine se učlanila u Demokratsku stranku , a 2003. godine je bila umešana u aferu "Bodrum" kada je njena poslanička kartica iskorićena za glasanje u Skupštini dok je ona bila na letovanju. To ju je, kako kaže njen prvi muž, dotuklo:

"Najveći udrac u njenom životu bio joj je ulazak u politiku. Tada se razočarala u ljude. Iskoristili su je kao što će i danas da iskoriste neke glumce. Ušla je u sve to otvorenog srca, a političari su je izigrali. To ju je duboko povredilo i ostavilo traga na nju. Slomilo je. Dok sam neko vreme živeo u Americi, dolazila je tamo, viđali smo se i razgovarali upravo o tome. Shvatio sam tada koliko ju je to razorilo."

On otkriva i da ga je slavna glumica zvala tri dana pre tragičnog događaja i tražila mu ulogu:

"Pričali smo o njenom pokojnom mužu Miloradu Meštroviću. Poznavao sam ga, mnogo su se voleli,bili su zajedno 35 godina. Bio je dobar čovek. Nije mogla da preboli njegovu smrt. Rekla je: "Ja sada moram da radim", i pitala me da li imam ulogu za nju. Obećao sam joj da ćemo naći nešto jer planiram da počnem da radim na novoj TV seriji."

Dok govori o Nedinom pokušaju samoubistva, Dejan bira reči:

"Želim da verujem da nije htela da naudi sebi, već da je tražila izlaz iz bola i da je preterala. Jaka je, hrabra, bori se sa nedaćama, ali je u isto vreme i krha i nežna. Nadam se da će sve ovo preživeti. Koliko sam čuo, bubrezi su počeli da joj rade, što je važno. Telesna temperatura joj je bila veoma niska, nadam se da je sada porasla."

Dejan i Neda su se venčali kada je glumica imala 21. godinu, u braku su bili tri godine, razveli su se, ali su ostali prijatelji.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Espreso

Povezane vesti:


>