Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Zerinina majka i bivši muž zajedno plakali zbog onoga što se dešava!

Sanela je očajna zbog svega što njena ćerka preživljava u rijalitiju "Zadruga 2"! Možete li da zamislite koliko je strašno kada ne prepoznajete svoje rođeno dete?! Zerinina majka i bivši muž zajedno plakali zbog onoga što se dešava!

Zadruga 2: Zerinina majka i bivši muž zajedno plakali zbog onoga što se dešava! Screenshoot/Instagram



Majka Zerine Hećo, Sanela Mašić, očajna je zbog onoga što je njena ćerka uradila prethodne noći u Zadruzi i priznaje da ne može da je gleda u takvom stanju i sa obrijanom glavom. Podsetimo, Zerina je nakon "Igre istine" uzela makaze i delom odsekla dugu kosu, a potom brijačem obrijala glavu, što je šokiralo zadrugare:

"Ne gledam rijaliti zbog stresa kroz koji prolazim, ali sam videla na kratko moju ćerku. To što sam videla je jezivo. Nemam reči o tome. Samo majke mogu da me razumeju kako mi je dok gledam ćerku u tako očajnom stanju. Vi ne možete ni da zamislite šta ja proživljavam i koliko sve to mene proganja. Sa druge strane, zbog unuke Sare moram da budem smirena i nasmejana."

Ona je za Blic kroz suze pričala:

"Kada je Zerina nagovestila da će se ošišati, ja sam zvala produkciju u nameri da je sprečim u tome. Ja ne znam šta više da radim. Potpuno sam nemoćna. Moja jedina želja je da ona izađe iz rijalitija, makar trpeli sve posledice koje to sa sobom nosi. I da plati kaznu za izlazak iz rijalitija, sve je to malo u odnosu na to šta ona sada tamo proživljava. Ona nikada nije imala psihičke probleme, a sada nisam sigurna u kakvom je stanju moje dete."

Zerinina majka je otkrila i da nije istina da bivši muž njene ćerke želi da joj oduzme dete:

"Zerinin bivši muž je bio kod mene i zajedno smo plakali zbog ovoga što se tamo dešava. Nije istina da on hoće da joj uzme ćerku, čak je predložio da on ode da provali i da je uzme iz rijalitija, jer njegovom detetu treba zdrava majka. Njih dvoje su u najnormalnijem odnosu kakav mogu da imaju dvoje razvedenih ljudi. Oni nekada provedu ceo dan zajedno sa Sarom da joj pokažu da su oboje za nju uvek tu. Ona tamo ne jede danima, ne zato što neće nego zato što ne može. Nenormalno je smršala. Možete li da zamislite koliko je strašno kada ne prepoznajete svoje rođeno dete."

Sanela je prokomentarisala i to što bi njena ćerka u nedelju trebalo da dobije rezultate:

"Zerina je i sama rekla da je nju savladao strah od neizvesnosti kakve će lekarske rezultate dobiti, jer je radila tumormarkere zato što je napipala čvoriće. Već dva puta je vodila bitku sa retkim oblikom tumora stomačne duplje, jednom u četrnaestoj, a drugi put u osamnaestoj godini. Ja vidim svoju ćerku nemoćnu punu patnje i straha dok plače osamljena, dok pred zadrugarima glumi da je hrabra. Nju mogu da razumeju samo žene koje su prošle isto. Najkraću kosu je imala kada se ošišala kao Seka Aleksić i Rijana. Možete da zamislite u kakvom je sada stanju, kada se odlučila da se ošiša na ćelavo, ona koja celog života pušta kosu. Crna duga kosa je njen zaštitni znak. Ne mogu da je pogledam ovakvu. Strašno mi je sve ovo. Zerina će se razočarati kada mene bude videla. Ja sam zbog sekiracije takođe smršala i nemam apetit."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Blic

Povezane vesti:


>