Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Pogledajte šok na Vladinom licu kada je ugledao Zerinu! (VIDEO)

Nije mogao da progovori! Pogledajte šok na Vladinom licu kada je ugledao Zerinu obrijane glave kako sedi na krevetu u izolaciji rijalitija "Zadruga 2"!

Zadruga 2: Pogledajte šok na Vladinom licu kada je ugledao Zerinu! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Nakon što se Zerina Hećo obrijala do glave, otišla je u izolaciju kako bi legla da spava. Međutim, njen bivši dečko, Vladimir Todorović ušao je u izolaciju, a onda ostao zabezeknut prizorom koji je zatekao.

Naime, Zerina je tokom ,,Igre igstine" demonstrativno napustila veliki sto, te se uputila ka njenom trenutnom prebivalištu. Posle nekog vremena otišla je u spoljno kupatilo, gde se odlučila da sebi skrati kosu makazicama, a potom i brijačem skinula ostakak.

Vlada je ušao, šokiran prizorom, seo je na stolicu i neko vreme gledao direktno u jednu tačku, u neverici šta se desilo. Kako više nije mogao da izdrži, morao je da napusti prostoriju i izašao na prostrano imanje u Šimanovcima, kako bi ohladio glavu.

Vlada se odmah požalio Nenadu Aleksiću Ša da je van sebe zbog Zerininog postupka i da je u velikom šoku jer je sa roditeljima prolazio pakao, koji sada Hećova prolazi:

"Ušao sam tamo, pričao sam sa ocem i majkom. Obrijana je do glave skroz. Ja ne znam šta je ovo. Ti ne znaš na šta on liči. Ja ulazim da p*šam, znaš koliko tamo ima dlaka. Meni su ove stvari veoma stresne. Ja sam sa majkom i ocem prošao ovu ćelavost."

Zatim se poverio i Lepom Mići:

"Našao sam je tamo, obrijala je glavu skroz. Ja sam oba roditelja sahranio bez kose. Ja tamo ne mogu da spavam."


 

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>