Ostalo

Sme�no

International Dance Open u Beogradu 9. i 10. marta!

Nacionalna fitness asocijacija Srbije organizuje međunarodno takmičenje u plesu pod nazivom "International Belgrade Dance Open" i "European Fit Kids Championship 2019". Očekuje se oko 2000 igrača iz 14 zemalja i 500 koreografija.

 International Dance Open u Beogradu 9. i 10. marta!



Do sad su organizovali deset nacionalnih takmicenja u fitnesu, koja sadrže dečiji fitnes pod nazivom "Fit Kids" pod nazivom "Srbija Open". Dve godine organizuju Balkansko prvenstvo u fitnesu, a organizatori su i Svetskog kupa i Svetskog prvenstva u fitnesu, kao i Svetskog prvenstva u fit kids-u.  

Kategorija "Fit-Kids" uvrštena je na takmičenje pod nazivom "Dance Open" 2016. godine. Učesnici su na brojnim takmičenjima pod nazivom "Dance Open!". Njihovi takmičari su se takmičili na Zrenjanin Dance Open, Zlatibor Dance Open, Beogradskom festivalu modernog plesa, Vršac Dance Open i Zagreb Dance Open. 

Pored njihovih učesnika na takmičenjima pod nazivom "Dance Open" imaju i svoje predstavnike u sudijskom žiriju. Takođe je ove godine njihov tim bio i u delu organizacije. Imaju veliko iskustvo u organizovanju ovako velikih takmičenja.

EUROPEAN FIT KIDS CHAMPIONSHIP 2019, održava se 9. marta. Mesto takmičenja je Vizura Sport, Cara Dušana 105, Zemun - Beograd - Srbija. Starosne kategorije su:

- BABY.................. (3-5)
- MINI KIDS........... (6-8)
- KIDS ............... (9-12)
- JUNIOR........... (12-14)
- YOUTH.............(15-17)
- SENIOR.............. (18+)


Sve sudije imaju međunarodne licence priznate u celom svetu! Diplome i medalje za svakog učesnika i pehari za prvo, drugo i treće mesto. 



INTERNATIONAL BELGRADE DANCE OPEN 2019, održava se 10. marta na istoj adresi.

Na ovim takmičenjim bude oko 500 domaćih takmičara, a na međunarodnom takmičenju broj takmičara ide od 1.500 do 5.000 takmičara. Očekuje se oko 2000 igrača iz 14 zemalja i 500 koreografija.

Samo u "Fit-kids" kategoriji došli bi takmičari iz Nemačke, Poljske, Hrvatske, Litvanije, Mađarske, Rumunije, Bugarske, Grčke, Kipra,Bosne i Hercegovine... Dok bi u drugim plesnim kategorijama došli predstavnici iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Rumunije, Bugarske, Makedonije, Mađarske, Nemačke, Grčke, Italije, Hrvatske…

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>