Zadruga

Parovi

David Dragojević otkrio da je imao kontakt sa Zerinom pre rijalitija Zadruga! (VIDEO)

U snimku koji je pušten zadrugari David, Ana Korać i Lepi Mića su pričali o Ljubi Pantović i Zerini Hećo. David Dragojević je otkrio da je imao kontakt sa Zerinom pre rijalitija "Zadruga"!

David Dragojević otkrio da je imao kontakt sa Zerinom pre rijalitija Zadruga! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Ljuba Pantović je nakon odgledanog snimka ustala i rekla da Davidu očigledno njeni stavovi smetaju:

"Vidite kako je taj dečko koji me nikada ne komentariše rekao ipak nešto. Sad se vidi koliko si ti lagao ovde."

Voditelj je podigao Zerinu Hećo koja je oplela po Dragojeviću govoreći da je poslednja osoba koja treba da joj priča o taktikama i promišljenom ponašanju:

"Od Davida nisam očekivala ovakve komentare. Ovo mi je šok. Ne znam šta hoćeš ti. Ja sam kao ovde folirant. Jadan si, Davide. Ako ćemo da pričamo ja nisam glumila trudnoću tamo negde, ne pravi se lud. Ne znam odakle ovo ovde. Gde ja ovde glumim bilo šta. Sama sam rekla da neću da se skidam jer me gleda majka. Dobro, ja sam najveća k*rvetina. Možete da pričate šta hoćete o meni, s*erite do prekosutra."

David joj je odgovorio:

"Da li si bila na punjaču, sad si ponovo jaka i spremna da se svađaš. Sećaš se kad si me zvala na vajberu, hajde priznaj da si zvala mog druga. Šta si sve radila, a ovde mi glumiš moral, skačeš po stolu."

Zerine se osetila prozvanom, pa je počela da priča da zna dosta detalja iz života mnogih cimera, pa to ne iznosi u lajvu.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>