Zadruga

Parovi

Miljana Kulić žestoko izvređala majku! Ti si majka, sram te bilo! (VIDEO)

Ukućani rijalitija "Zadruga 2" gledali su video klipove, pa se u jednom našla i Miljana Kulić u razgovoru sa Ljubom Panotović. Žestoko je izvređala majku Mariju Kulić zbog svog verenika Zole. Ti si majka sram te bilo!

Miljana Kulić žestoko izvređala majku! Ti si majka, sram te bilo! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Sledeći snimak koji je pušten odnosio se na Miljanu Kulić koja je ogovarala svog verenika sa Ljubom Pantović. Ona je u svom izlaganju govorila kako Zola pokazuje veliki stepen lenjosti, kako u njihovom odnosu tako i za crnim stolom. Lazar Čolić Zola je ustao i počeo da govori šta ima povodom puštenog snimka:

"Ona nekada u šest sati dobije ideju da sređujemo garderober. Ne želim da to radim tako rano, da budim ljude. Što se tiče toga da sam bio drugačiji prvih mesec dana. To je glupost."

Miljana je počela da histeriše kako Zola izvrće njene reči pa je zahtevala da se snimak opet pusti. Marija joj je govorila:

"Nije bitan ovaj klip. Da je lenj, lenj je. Ne pere noge svake večeri. Osećaju mu se noge. Muškarci koji imaju problem sa tim nose sa sodom bikarbonom."

Miljana je u suzama tražila da joj ponovo puste snimak jer nije čula šta je sve rekla. Voditelj je napravio izuzetak pa je snimak ponovo pušten. Dok se prikazivao, ona je na sve načine vređala majku kojoj je bilo vidno neprijatno što mora da sluša takve reči:

"Sram te bilo, ti ženo! Ne ispunjavaš reč nikada. Obećala si mi da ovo nećeš raditi. Pustite snimak odmah ili ću haos da napravim. Nisam rekla da ne menja gaće, alo! Ti si majka, sram te bilo! Ako su sve majke, ne treba mi nijedna. Ona želi da me uništi ovde. Znam ja kako šta ću i kako ću. Ima da odem odavde, neću da se javim i pričam, ni sa njim, ni sa njom."

Kulićeva je ustala i počela da se pravda govoreći kako je Miljana više puta prala njegove patike i da uopšte ne izmišlja stvari kako bi joj prebacivala za stolom. Usled Miljaninih uvreda, ona je izašla napolje i počela da plače. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>