Region

Svet

Beovizija 2019: Takmičari koji su prošli u finale!

Beovizija 2019: Takmičari koji su prošli u finale! Publika je mogla da vidi 12 nastupa, a njih šestoro se kvalifikovalo u samu završnicu, koja će se održati u nedelju 3. marta. 

Beovizija 2019: Takmičari koji su prošli u finale! Screenshoot/Instagram



U RTS-ov studiju u Košutnjak održano je drugo polufinalno veče "Beovizije 2019". Gledaoci su, kao i prve polufinalne večeri, mogli da gledaju 12 nastupa, a 6 polufinalista je prošlo u finale, koje se održava u nedelju, 3. marta od 21 čas.

U veliko finale su na kraju prošli: "Majdan", Jana Šušteršić, Nevena Božović, Ana Popović, Dženan Lončarević i Lord.

Oni su se tako pridružili Saški Janković, Sofiji Perić, sastavu "Wonders Strings" i Ivani Vladović, Ivanu Kurtiću, Nataši i Uni i Aleksandri Sekulić, koji su u prvom polufinalu prošli dalje u završnicu ovog takmičenja.

Nakon druge polufinalne večeri "Beovizije" odlučeno je kako će finalisti nastupati. Prva će pevati Saška Janković, druga grupa "Majdan", treća Sofija Perić, četvrti Dženan Lončarević, peta grupa "Wonder Strings i Ivana Vladović, šesta Jana Šušteršič, sedmi Lord, osma Nevena Božović, deveta Ana Popović, deseti Ivan Kurtić, a na samom kraju Nataša i Una i Aleksandra Sekulić.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>