Zadruga

Parovi

Zerinina majka molila ambasadu Bosne da joj ćerku izvuku iz rijalitija Zadruga!

Sarajka je u podnesku navela da je starleta u lošem psihičkom stanju, trpi psihičku torturu i da je životno ugrožena u rijalitiju. Zerinina majka molila ambasadu Bosne da joj ćerku izvuku iz rijalitija Zadruga!

Zerinina majka molila ambasadu Bosne da joj ćerku izvuku iz rijalitija Zadruga! Screenshoot/Instagram



Majka učesnice druge sezone rijalitija "Zadruga 2" Zerine Hećo, Sanela Mešić, po svemu sudeći, više ne može da podnese što njena naslednica doživljava nervne slomove u Imaginarijumu usled brojnih svađa sa svojim cimerima, pa je rešila da se obrati ambasadi u Bosni i Hercegovini za pomoć! Naime, kako Srpski telegraf saznaje, Mešićeva je zbog brige za psihičko stanje i zdravlje svoje ćerke rešila da uzme stvar u svoje ruke i na silu pokuša da je izvede iz rijalitija.

"Zerinina mama Sanela već danima ne može da dođe sebi od brige za zdravlje svoje ćerke jer vidi da ona više ne može da se izbori sa svim onim što rijaliti nosi. Zerina svakog drugog dana doživljava nervni slom, a i najmanja svađa sa nekim cimerom Sarajku dovodi do nervnog rastrojstva. Sanela je u strahu da Zerina skroz ne naudi sebi, s obzirom na to kolikom se stresu izlaže svakog dana. Ona je zabrinuta da iza ponašanja njene ćerke stoji neki ozbiljniji problem jer zna da se ona u rijalitiju nikada ovako nije nosila sa problemima. Zerini je nekoliko puta pozlilo usled nerviranja, a Sanela zna da ona mora do kraja da izdrži borbu u Imaginarijumu pre svega zbog ćerke, a onda i zbog sebe. Mešićeva je ambasadi Bosne vidno uznemirena tražila da nadležni hitno upotrebe sve mere koje im zakon dozvoljava da Zerinu izvedu iz "Zadruge 2". Rekla je da se na snimcima kojih ima dosta na internetu jasno vidi da joj je tamo loše i da više ne može da se nosi sa pritiskom koji u rijalitiju ima" - priča dobro upućen sagovornik. 

Kako dalje saznajemo, Sanelu su zaposleni u ambasadi odmah uputili na stavke ugovora koji je Zerina potpisala pre samog ulaska u "Zadrugu 2", pa su joj objasnili da je ona kao punoletna osoba sama pristala na sve što je u ugovoru navedeno.


" Sanela je u ambasadi insistirala da se njenoj ćerki pomogne, pa je objasnila da sigurno postoji način da je odmah izvedu iz rijalitija. Govorila je: "Morate zaštititi svoju građanku, reagujte odmah!" Nadležni u ovoj ustanovi su joj na miran način objasnili da je Zerina ugovor potpisala kao odrasla i punoletna osoba i da su im ruke vezane zbog toga. Rekli su joj da međuljudski odnosi u rijalitiju nisu i ne treba da budu briga produkcije, koja sve radi po zakonu i poštuje protokol. Produkcija brine o zadrugarima u svakom trenutku kada im je potreban lekarski pregled, nega ili hitan izlazak ako je u pitanju smrtni slučaj. Objasnili su Saneli da Zerina nije mala i da će do kraja izdržati pritiske, tako da ne treba da brine, ali da imaju razumevanje da je kao majka i te kako uzrujana."

Inače, Zerina je i prekjuče imala napad histerije i besa nakon što se u izolaciji posvađala sa Vladom Todorovićem. Ona je posle svađe izletela u dvorište kada, pa je nekoliko minuta jecala i gubila vazduh, a obezbeđenje je odmah pritrčalo da joj ukaže pomoć.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>