Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 28. februar 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 28. februar 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 28. februar 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus
Ovan 21.3.- 20.4.

Bićete vrlo entuzijastični i svojom pozitivnom energijom privlačićete dobre stvari. Pred vama je jedan lep i uspešan dan.


Ako ste u vezi, stavićete do znanja svom partneru koliko vam je stalo do njega. Slobodni će svojoj okolini delovati vrlo privlačno, pa će moći da osvoje koga požele.


Danas ćete lako izaći na kraj sa svim poslovnim izazovima. Bez obzira da li radite samostalno, ili u velikom kolektivu, bićete izuzetno efikasni.


Bik 21.4.-21.5.

Danas nećete biti naročito energični, ali ćete se angažovati taman koliko je potrebno da biste izvršile sve obaveze. U večernjim satima ćete se opuštati u kućnoj varijanti.


Ako ste u vezi, bićete u romantičnom raspoloženju, pa vas očekuje harmonija i sklad u emotivnom odnosu. Slobodni se mogu zaljubiti u nekog s kim se zasad samo druže.


Vaši saradnici će biti voljni da vam pomognu oko nekih tehničkih pitanja koja su u vezi sa velikim projektom na kojem trenutno radite.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Trudićete se da održite harmonične odnose sa svima, a naročito sa onim osoboma od kojih na neki način zavisite.


Oni koji su u vezi, znaće kako da začine odnos sa voljenom osobom i učine ga uzbudljivijim. Slobodni će biti vrlo izbirljivi u izboru potencijalnog partnera.


Vaš poslovni partner, ili neki drugi važan saradnik, imaće visoka očekivanja od vas, a vi ćete se svim snagama truditi da ih, za svoje dobro, opravdate.


Rak 22.6. - 22.7.

Iako ćete biti sposobni da samostalno izađete na kraj sa današnjim izazovima, značiće vam pomoć koju ćete imati od nekog sa strane.


Slobodni će jako želeti da promene ljubavni status, ali neće sniziti svoje visoke kriterijume zbog toga. Zauzeti će se dobro slagati sa voljenom osobom.


Vaši saradnici biće voljni da preuzmu deo vašeg posla, pa tako, ukoliko vam se učini da ne možete da ispoštujete zadate rokove, imaćete na koga da se oslonite.


Lav 23.7.- 22.8.

Verovatno ćete veći deo dana biti okupirani nekim praktičnim stvarima, međutim, organizovaćete se tako da vam ostane dovoljno vremena za opuštanje i razonodu.

Slobodni će biti raspoloženi za izlazak u grad, dok će se zauzeti partneru predložiti zajednički odlazak u pozorište, ili bioskop.

Sa većinom kolega imaćete dobru saradnju, mada će biti i onih koji će smatrati da niste dorasli pojedinim poslovnim izazovima.


Devica 23.8. - 22.9.

Možete osetiti nalet kreativne energije koja će se pozitivno odraziti na vaše raspoloženje. Današnji dan posvetite svojim hobijima i svemu što vas inspiriše.


Iako ćete i dalje biti pomalo zatvoreni u sebe, probudiće vam se interesovanje za ljubav, pa ćete na ovom polju biti aktivniji, bez obzira da li ste u vezi, ili ne.

Na poslu ćete biti pomalo rasejani. Možda ćete se više koncentrisati na neke ne tako važne stvari, dok ćete one bitne na momenat izgubiti iz vida.


Vaga 23.9. - 22.10.

Verovatno će vam prijati da veći deo dana provedete u kući, ali pošto nećete želeti da budete sami, pozvaćete prijatelje u goste.


Ako ste u vezi, bićete vrlo zadovoljni trenutnom situacijom na emotivnom planu. Bilo da ste slobodni, ili ne, možete slučajno sresti staru simpatiju.


Nećete se suprotstavljati svojim nadređenima, ali ćete im ipak suptilno staviti do znanja da vaš trud i zalaganje treba više da cene.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Bićete dominantni u komunikaciji, pa vam neće biti teško da ubedite drugu stranu u ispravnost svojih stavova.


Nećete biti naročito romantičnog raspoloženja, ali ćete se zato sa partnerom odlično slagati na mentalnom nivou. Slobodni će flertovati, ali samo iz dosade.


Na radnom mestu ćete pokazati takmičarski duh, inovativnost i veštinu u pregovorima. Bićete svesni svojih aduta i znaćete kako da ih iskoristite.


Strelac 21.11.- 21.12.

Veći deo dana bićete promenljivog raspoloženja, zbunjeni i skloni izvođenju pogrešnih zaključaka. Ako je moguće, danas izbegnite donošenje važnih odluka.


Ako ste u vezi, moguće je da ćete u ovom trenutku od voljene osobe zahtevati više nego što je ona sada sposobna da vam pruži. Slobodnima će prijati samoća.


Na finansijskom planu nećete imati nikakvih problema, ali je moguće da bez ikakvog osnovanog razloga posumnjate u stabilnost svoje pozicije na radnom mestu.


Jarac 22.12.- 19.1.

Preuzećete više obaveza na sebe, ali to vam neće predstavljati problem, naprotiv. I ljudima iz svog okruženja ćete želeti da pomognete.


Slobodnima će se jedna osoba suptilno udvarati, ali oni toga verovatno ni neće biti svesni. Zauzeti će se postarati da svom partneru udovolje u svemu.


Na poslu ćete se prekomerno naprezati, želeći da postignete što više za jedan dan. U svojim namerama možete uspeti jedino ako zaboravite na perfekcionizam.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Bićete zaboravni i pomalo usporeni. Prijaće vam mir i tišina, ali ćete zbog obaveza to sebi moći samo delimično da priuštite.


Vaš odnos sa partnerom obilovaće nežnošću i toplinom. Ako ste slobodni, verovatno će vas mrzeti da se preterano trudite kako biste osvojili osobu koja vam se sviđa.


Kad su poslovne obaveze u pitanju, danas ne očekujte od sebe previše. Sa finansijske strane bićete relativno zadovoljni.


Ribe 20.2.- 20.3.

Danas ćete biti pričljivi, lepo raspoloženi i imaćete dobar smisao za humor. Lako ćete ostvariti kontakt i sa onim ljudima koje prvi put vidite.


Slobodni će biti u iskušenju da se upuste u uzbudljivu, ali kratkotrajnu romansu. Ako ste u vezi, bolje ćete se slagati sa partnerom.


Pronalazićete zajednički jezik i sa najzahtevnijim poslovnim klijentima. Kolege će pohvaliti vašu prilagodljivost i kooperativnost.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>