Svet

Region

Džeki Kenedi i Li Radzivil: Nisu se volele iako su bile sestre!

Bile su ljubomorne jedna na drugu i odnos među njima bio je izrazito suparnički. Džeki Kenedi i Li Radzivil, nisu se volele iako su bile sestre! 

Džeki Kenedi i Li Radzivil: Nisu se volele iako su bile sestre! Screenshoot/Youtube



Li Radzivil, društvena i ikona stila koja je pola veka svojim savršenim modnim odabirom oduševljavala Ameriku, ali i ceo svet, preminula je u 85. godini života.

Ranih šezdesetih Džeki Kenedi i Li bile su najpoznatije sestre na svetu, ali od najranijeg detinjstva među njima je vladalo rivalstvo.

Udajom za poljskog aristokratu 1959. Karolin Li Buvije postala je princeza i bez državne ili službene titule, ali ona je princu oduzeta za vreme Drugog svetskog rata. Li se oduvek kretala među pripadnicima društvenog krema.

Rivalstvo između dve sestre, koje je od dečjih igara i odlazaka u kupovinu eskaliralo u bitke oko muškaraca i novca, potrajalo je sve do Džekine smrti. Džeki je celi život bila besna jer je njihova majka više volela Li, a Li je zamerila sestri što joj je preotela ljubavnika Aristotela Onazisa, za koga se Džeki 1968. i udala.

Mlađa sestra nekadašnje prve dame Amerike udavala se tri puta. Njen treći suprug bio je filmski reditelj Herbert Ros. Iz braka sa Stanislavom Radzivilom ima dvoje dece.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Dnevnik.hr

Povezane vesti:


>