Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 27. februar 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 27. februar 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 27. februar 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Vaše intelektualne sposobnosti danas će biti na vrhuncu. Sa druge strane, memorija vam može biti slaba tačka.


Sa partnerom ćete se dobro slagati, pa vas na emotivnom planu očekuje lakši dan od jučerašnjeg. Slobodnima se može dopasti neko ko nije naročito pouzdan u ljubavi.


Najzad ćete uspeti da razrešite neka važna pitanja na koja dosad niste imali odgovore. Ukoliko radite sa inostranstvom, imaćete vrlo uspešan dan na poslu.


Bik 21.4.-21.5.

Bez obzira na neka minula dešavanja koja su vas malo uzdrmala, shvatićete da sve ono što vam je bitno ipak najviše zavisi od vas i vašeg zalaganja.


Ako ste u vezi, vaš odnos sa partnerom obilovaće strašću. Slobodni će razmišljati o jednoj osobi koja ih fizički veoma privlači.


Imaćete dobar predosećaj na osnovu kojeg ćete znati šta treba da preduzmete kako biste podstakli razvoj svoje karijere i uvećali prihode.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Danas vam svi mogu pozavideti na odličnom raspoloženju, entuzijazmu, lepoj i razdraganoj energiji.


Vi i vaš partner ponašaćete se kao da ste na početku veze. Slobodni će privući pažnju jednoj osobi koja će biti vrlo uporna u nameri da ih osvoji.


U svoj način rada unosićete više kreativnosti. Imaćete uspeha u timskom radu i održavaćate dobre odnose sa svim kolegama.


Rak 22.6. - 22.7.

Bićete zadovoljni današnjim danom jer ćete najzad uspeti da izađete na kraj sa nekim obavezama za koje u prethodnom periodu niste imali vremena.


Ako ste u vezi, sa partnerom ćete praviti planove koji se tiču vašeg zajedničkog života. Slobodni Rakovi mogu privući pažnju jedne osobe sa posla.


Primetićete da su se na poslu uslovi za rad poboljšali u odnosu na pre. To će vas motivisati da se više trudite i budete još odgovorniji.


Lav 23.7.- 22.8.

Osetićete nalet kreativne energije koja će se pozitivno odraziti na vaše stanje svesti. Zračićete optimizmom, što će svi moći da primete.


Ako ste u vezi, trudićete se da ovaj dan učinite što zanimljivijim, i sebi i partneru. Slobodni će privući pažnju osobe sa kojom dele ista interesovanja.


Vaši saradnici biće oduševljeni predlozima koje im dajete. Ukoliko danas budete imali važan poslovni sastanak, nadajte se najboljem mogućem ishodu.


Devica 23.8. - 22.9.

Danas nećete hteti da budete sami, ali vam se isto tako neće izlaziti iz kuće. Najprijatnije će vam biti u porodičnom okruženju.


Device koje su u vezi, zahtevaće više pažnje od svog partnera koji će danas imati sluha za njihove potrebe. Slobodni će razmišljati o nekoj bivšoj ljubavi.


Osiguraćete svoj položaj na radnom mestu. Poboljšaćete odnose sa kolegama i uspećete da ostvarite željenu zaradu.


Vaga 23.9. - 22.10.

Bićete veoma aktivni. Nećete hteti ništa da propustite, pa se može desiti da ceo dan negde žurite. Međutim, nećete se umoriti.

Vaš odnos sa partnerom obilovaće bliskošću i obostranim razumevanjem. Slobodne mogu privući dve potpuno različite osobe i uopšte neće znati ko je pravi izbor za njih.


Vaše komunikativne sposobnosti doći će do punog izaražaja. Imaćete šansu da uspešno sklopite jedan važan poslovni dogovor.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Danas ćete biti okupirani poslovnim obavezama. Pored toga, trudićete se da svuda gde se pojavite ostavite utisak ozbiljne, odgovorne i pouzdane osobe.


Zauzeti će se postaviti kao dominantni u vezi. Slobodni će i dalje tražiti šansu kod osobe koju poznaju iz poslovnih krugova.


Bićete vrlo temeljni u obavljanju svojih poslovnih dužnosti. Vaš nadređeni vam može ponuditi bolju poziciju na radnom mestu, kao i povišicu.


Strelac 21.11.- 21.12.

Vaši današnji postupci biće u skladu sa onim što istinski osećate i mislite. Bićete emotivni i imaćete sluha za tuđe probleme.


Ukoliko ste slobodni, značiće vam da izađete negde i ostvarite kontakt sa većim brojem ljudi. Zauzeti će biti romantično nastrojeni, pa će ovaj dan posvetiti voljenoj osobi.

Vaša komunikacija i razmena informacija sa saradnicima biće izuzetna, pa će vam i sve poslovne obaveze lakše pasti.


Jarac 22.12.- 19.1.

Moći ćete da se oslonite na svoju intuiciju na osnovu koje ćete umeti da procenite i one situacije koje će se drugima činiti zbunjujućim.


Oni koji su u vezi, ili braku, održavaće stabilan odnos sa partnerom. Slobodnima će prijati da se malo izoluju. Ljubavnim pitanjima baviće se drugom prilikom.

Vrlo ste ambiciozni, ali ste i strpljivi, što je u ovom trenutku jako bitno. Možete osmisliti sjajnu poslovnu taktiku kojom ćete nadmudriti konkurenciju.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Bićete pristupačni, komunikativni i veoma ljubazni. Svojim nastupom razoružaćete i one koji vam dosad nisu bili naklonjeni.


Slobodne Vodolije će s nekim započeti razgovor koji će se spontano pretvoriti u flert. Oni koji su u vezi, odlično će se zabavljati u društvu voljene osobe.


Na poslu ćete mnogo toga moći da postignete jer ćete biti vrlo kooperativni i taktični. Pametno ćete koristiti svoje prilike.


Ribe 20.2.- 20.3.

Biće vam važno da ostavite dobar utisak na one sa kojima danas budete dolazili u kontakt, posebno kada se bude radilo o ljudima iz vašeg poslovnog okruženja.

Zauzeti će kroz razgovor sa partnerom ostvariti bolje međusobno razumevanje po nekim važnim pitanjima. Slobodni se neće zadovoljavati prolaznim avanturama.

Imaćete mogućnost da ostvarite bolju zaradu, ali će to od vas zahtevati da se upustite u određene rizike. Jedna vrlo uspešna osoba može vas ohrabriti na taj korak.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>