Region

Svet

Beovizija: Saška Janks i pesma - Da li čuješ moj glas! (VIDEO)

Posle prošlogodišnjeg vicešampionskog mesta, Saška Janks i ove godine učestvuje na Beoviziji. Njena pesma zove se "Da li čuješ moj glas", čiji je autor zajedno sa Markom Nikolićem.

Beovizija: Saška Janks i pesma - Da li čuješ moj glas! (VIDEO) Foto: Dejan Radić



Posle prošlogodišnjeg vicešampionskog mesta, Saška Janks i ove godine učestvuje na Beoviziji. Ove godine će nastupiti sa pesmom "Da li čuješ moj glas" čiji je autor zajedno sa Markom Nikolićem. Za kratko vreme pesma je već postala hit a prilog tome je i najviše pregleda na zvaničnom youtube kanalu RTS-a gde se sve takmičarske pesme nalaze. Pop pesma bržeg ritma, ali sadrži i specifičan etno deo „ za tebe babo, za tebe mamo“ koji je za kratko vreme već osvojio slušaoce. Pesma je posvećena Saškinim roditeljima koji su preminuli pre devet, odnosno četiri godine, i govori i o borbi sa strahom, anksioznošću, ali i pobedi nad samim sobom. Saška koja nestrpljivo čeka prvo polufinalno veče, 27. februara, kada će nastupati pod rednim brojem 6 kaže:

"Svi smo mi negde isti kada se duše ogole i sve nas ljubav povezuje. Pesma je emotivna, iskrena i govori o zahvalnošću za život, ne samo mojim roditeljima, nego svim roditeljima na svetu koji su nam ovaj život dali."

Za nastup je zadužen AVteam, kostim Saškin dugogodišnji saradnik Srđan Vekić, a koreografiju radi naš najpoznatiji plesač Ivan Mileusnić koji će i deliti binu sa Saškom.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>