Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Ljuba Pantović napala Davida! Zorica ga uporedila sa Slobom! (VIDEO)

U toku večeri dok je voditelj Milan Milošević vršio ,,pretres" svih dešavanja koja su intrigrala javnost protekle nedelje, pa je došlo je do žestokih rasprava u kojima su mnogi takmičari bili raskrinkani. Ljuba Pantović napala Davida! Zorica ga uporedila sa Slobom! 

Zadruga 2: Ljuba Pantović napala Davida! Zorica ga uporedila sa Slobom! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Jedna od tema koja je bila pokrenuta, odnosila se na mišljenje Zorice Marković i Ljube Pantović o Davidu Dragojeviću i njegovu ljubavnu priču sa Anom Korać. Naime, one su ga nazvale ,,folirantom", a Pantovićka je odlučila da raskrinka svog nesuđenog zeta i ukaže na sve njegove laži koje je pokušavao da prikrije:

"Koliko mene boli to što se konstantno priznaje da sam ja bila u pravu za ono što sam pričala o svojoj ćerki i da se nadam da ona to vidi. Ne zanima me da li to neko drugi vidi. Kad su njih dvoje igrali igru kao najveća laž u "Zadruzi", on je rekao da voli Aleksandru. Ja sam isto to izgovorila, svi ste me napadali. Opravdanje je to da si je branio, ne možeš da je braniš!"

David joj je odgovorio:

"Ti si ta koja je pljuvala Aleksandru, ja sam samo bio uz nju! Za ovo što govori, to što su njih dve imale konflikt, ja sa tim nemam ništa!"

Nakon ovoga se umešala i Zorica Marković:

"Ja sam rekla šta sam prokomentarisala, Sloba je imao muda da to uradi sa venčanom ženom! Ti si to negirao sve vreme! Ne treba ona da negira, ti si u pitanju!"

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>