Zadruga

Parovi

Zerina uhvatila Staniju kako namiguje Mići zbog Pavla! (VIDEO)

U dobro poznatom terminu, voditelj Milan Milošević zajedno sa zadrugarima prečešljava najzanimljivije događaje koji su se desili u nedelji iza nas. Zerina uhvatila Staniju kako namiguje Mići zbog Pavla! Njoj se to nije dopalo pa je sve nazvala idiotima.

Zerina uhvatila Staniju kako namiguje Mići zbog Pavla! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Stanija Dobrojević ušla je u oštru raspravu sa Draganom Mitar, budući da je voditelj upitao zgodnu Rumljanku zbog čega se raspitivala kod Pavla Jovanovića o njenom životu. Staniji je zasmetalo takođe to što je Draganu branio Lepi Mića, koji je, kako je Dobrojevićeva navela, u prvoj sezoni "Zadruge" branio brak kao instituciju kada je bila aktuelna tema ljubavnog trougla između Lune Đogani, Kristine Kockar i Slobodana Radanovića. Starleta je rekla:

"Mića je branio u "Zadruzi 1" brak kao instituciju. Počinje druga sezona, i ja sam ga pitala šta on zastupa u "Zadruzi 2"? On mi je rekao: ,,Iskrenost". Ja se možda sa njim u nekim situacijama ne slažem, ja njemu to i kažem."

U raspravu umešala se i Jovana Tomić Matora koja je imala kratak komentar na celu situaciju:

"Problem je između vas dve, a ne između Miće i vas, on nema veze sa vama! Između vas dve vlada netrpeljivost."

Dragana Mitar je izjavila sledeće:

"Ja nikada nisam komentarisala sa kime se Stanija druži, da li je sa Pavlom, Doroteom ili kime već, to me stvarno ne zanima."

A zatim se uključila i Zerina Hećo:

"Ja primećujem sitnice, jer gledam u ljude. Zašto si namignula Mići onda kada si pričala o Pavlu da ti je donosio picu i da ti to prija? Zato što igraš igru! Mića je u prvoj "Zadruzi" branio neke stavove, koje u ovoj sezoni ne brani."

Staniji se ovo nije dopalo pa ih je nazvala idiotima:

"Ljudi, vi ste svi idioti! Vi ne znate šta ja pričam sa Lepim Mićom, jer ne čujete naše razgovore. Protiv devojke nemam ništa, nas dve samo nisko kliknule i to je sve."

Lepi Mića je odlučio da stavi tačku na priču:

"Meni je drago da žene pričaju o meni. Ovo je jedna odlična priča koja odlično pije vodu. One su moje prijateljice i neću ostaviti niti jednu, niti drugu. Njih dve ne moraju da se podnose, to mene uopšte ne interesuje. Kada sa mnom razgovaraju, moraju da diskutuju o onome o čemu ja hoću. Ja ni u jednom trenutku nisam rekao ništa loše ni o jednoj devojci."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>