Svet

Region

Dodeljene Zlatne maline u Los Anđelesu! Donald Tramp najgori glumac!

Uoči dodele Oskara dodeljene "Zlatne maline" u Los Anđelesu! Donald Tramp najgori glumac za "uloge" u dva dokumentarna filma: "Smrt nacije" konzervativnog reditelja Dineša D'Suze i u "Farenhajt 11/9" liberalnog Majkla Mura.

Dodeljene Zlatne maline u Los Anđelesu! Donald Tramp najgori glumac! Screenshoot/Youtube




Kako već tradicionalno prethodi dodeli prestižnog Oskara, koja se održava u noći između nedelje i ponedeljka, sinoć su u Los Anđelesu dodeljene satirične filmske nagrade, Zlatne maline. Film koji je dobio najviše "nagrada" je ostvarenje "Homes and Watson", reditelja Itana Koena.

Američki predsednik Donald Tramp i komedija o Šerloku Holmsu dobili su "nagrade" za najgora filmska ostvarenja u protekloj godini.

"Homes & Watson", u kojem glume Vil Ferel i Džon C. Rajli, najveći je "dobitnik" s osvojene četiri Zlatne maline, uključujući za kategoriju najgori film i najgori rimejk. Rajli je proglašen najgorim sporednim glumcem u, kako je rekao tvorac nagrade Džon Vilson, "bezveznoj parodiji" klasične britanske detektivske priče.

Zlatna malina, Golden Raspberry Award ili skraćeno Ražie, nagrada je koja se dodeljuje za najgora filmska ostvarenja, a uvedena je 1980. kao suprotnost Oskaru- prenela je Hina.

Tramp je osvojio Zlatnu malinu za najgoreg glumca za "uloge" u dva dokumentarna filma: "Smrt nacije" konzervativnog reditelja Dineša D'Suze i u "Farenhajt 11/9" liberalnog Majkla Mura.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>