Region

Svet

Menadžer Sabit tvrdi kako on nije odgovoran za Šabanovu smrt!

Novi detalji o noći koja je prethodila nesreći. Pojavili su se natpisi kako porodica Šaulić krivi menadžera za nesreću! Menadžer Sabit tvrdi kako on nije odgovoran za Šabanovu smrt!

Menadžer Sabit tvrdi kako on nije odgovoran za Šabanovu smrt! Screenshoot/Instagram



Nakon informacija koje su se pojavile, da je porodica Šaulić navodno ogorčena na menadžera pokojnog Šabana Šaulića, Sabita Derviševića Saše, zbog toga što, navodno, tog kobnog jutra 17. februara, kada je došlo do teške saobraćajne nesreće po Šabana nije poslao vozača, isplivali su i novi navodni detalji koji se tiču noći pre nesreće.

Naime, menadžer Sabit tvrdi kako on nije odgovoran za Šabanovu smrt, te da supruga pokojnog pevača, kako on kaže, zna o čemu se radi. On je za Telegraf izjavio:

"Sve je jasno! Neka taj sagovornik pita Gordanu za moj post! Gordana jedina i ja smo šefovi ekipe, a svi ostali su se uvlačili unutra. Ako Gordana to kaže, da sam ja kriv, da sam ja odlučio gde, šta i kako, onda mogu da prenose. Ostalo me ništa ne zanima, ja dobro znam! Ja dobro znam sve, kako je došlo do toga da on leti za Dizeldorf, a nije ni vreme, ni mesto, ni momenat, niti želim o tome da diskutujem dok se ne oglasi Gordana Šaulić. Taj sagovornik neka pita ko je odlučio."

Šaban je navodno odlučio da te noći, u subotu na nedelju, ne prespava u hotelu u Dizeldorfu, već u Bilefeldu, nadomak kojeg se oko 6:45 časova, na putu do aerodroma, i dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su i on i Mirsad Kerić izgubili život. U prilog tome da je Šaban navodno sam odlučio da promeni mesto u kojem će prenoćiti, svedoči još jedna osoba, izvesni Michael Bulić, koji se oglasio na Fejsbuku.

Prema njegovim tvrdnjama, lično je odvezao Šabana i njegovog kuma Slobodana Stojadinovića za Bilefeld, nakon što je Šaulić odlučio da ne prespava u Dizeldorfu, kao što je navodno bilo planirano.

"Ja sam lično tu noć odvezao Šabana i Slobodana za Bilefeld, pošto je Šaban odlučio da če spavati u hotelu u Bilefeldu, a ne u Dizeldorfu u hotelu kao što je dogovoreno. Prema tome, niko od nas nije mogao da tu nešto promeni, niti Saša (Sabit Dervišević prim. aut), niti ja koji sam ga trebao vratiti. Sama Šabanova odluka!"

Na putu do aerodroma, kako je već poznato, Šaban i Mirsad Kerić, njegov dugogodišnji prijatelj i saradnik kojeg je zamolio da ga odveze do aerodroma, izgubili su život. Boban Stojadinović oporavlja se od zadobijenih povreda. 

Podsetimo, informacija koja se pojavila jeste ta da je, zbog navodnog nepoštovanja dogovora prema kom je Sabit trebalo da pošalje vozača po Šabana, Šaulić morao da probudi Mirsada Kerića da bi ga vozio na aerodrom.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Telegraf

Povezane vesti:


>