Zadruga

Parovi

Žena repera Nenada Aleksića Ša napustila stan zbog pretnji!

Ivana Aleksić, žena repera Nenada Aleksića Ša napustila zajednički stan zbog pretnji i svega ostalog što joj se u poslednje vreme dešavalo. Ne želi da bude sama!

Žena repera Nenada Aleksića Ša napustila stan zbog pretnji! Screenshoot/InstagramIvana Aleksić, žena repera Nenada Aleksića Ša, zabrinula se za svoju bezbednost, pa je otišla u porodičnu kuću, posle strašnih pretnji koje je dobijala, kao i obijanja lokala.

Naime, Šaova žena je napustila zajednički stan, jer su joj stizale brojne uvrede zbog toga što je njen muž trenutno u rijalitiju, a obijen im je i salon. Ivana je bila uplašena, pa je otišla kod roditelja, a onda se i oglasila:

"Istina je da sam privremeno otišla kod roditelja zbog svega što se dešavalo. Razlupali su nam lokal, stizale su brojne pretnje, nisam htela da budem sama. Ne znam zašto se sve ovo dešava, rijaliti je rijaliti, svađaju se pa se mire, nema potrebe ovo napolju da se radi. Dosta novca sam dala na menjanje kompletnog izloga, uvela sam i vrhunski video-nadzor u naš salon."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>