Region

Svet

Najviše žali što je Šaban Šaulić tako otišao, jer on to ne zaslužuje!

Vlasnik kluba VIP u Minhenu bio je na sahrani velikana narodne muzike Šabana Šaulića, da još jednom, poslednji put, pozdravi svog dugogodišnjeg saradnika i prijatelja i isprati ga u večnu kuću. Najviše žali što je Šaban tako otišao, jer on to ne zaslužuje!

Najviše žali što je Šaban Šaulić tako otišao, jer on to ne zaslužuje! Screenshoot/InstagramIvan je pričao da je pevač obarao rekorde, punio klub čak 30 godina u nizu, kao i da njegov odlazak ostavlja bol kod svih onih koji su ga voleli kao čoveka i kao umetnika:

"Trebalo je 4. maja da proslavimo 30 godina uspešne saradnje, nažalost, kralj nas je napustio, a mi ćemo taj dan u sećanje na njega napraviti veliki događaj gde ćemo puštati samo njegove pesme, puštati snimke koje smo zabeležili u ovih 30 godina saradnje."

On je još dodao kakv je Šaban Šaulić bio čovek:

"Najviše žalim što je tako otišao, jer on to ne zaslužuje. On je veliki čovek, veliki prijatelj, veliki umetnik... Sećam se njegovi reči kad god bi došao "Joj Ivek, samo da ovo odradim pa sutra kući da zabacim štap i pecam" to mu je bio život."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Srbija Danas


>