Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Miki raskrinkao Suzanu! Ona zaboravlja da su kamere svuda! (VIDEO)

Suzana Perović izgleda zaboravlja da su kamere svuda oko njih i da gledaoci ipak vide sve ono što ona priča po "ćoškovima". Miki Đuričić raskrinkao Suzanu i otkrio njen cilj u rijalitiju "Zadruga 2".

Zadruga 2: Miki raskrinkao Suzanu! Ona zaboravlja da su kamere svuda! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



U toku emisije ,,Pitanja novinara" došlo je do teškoj okršaja sada već bivših ljubavnika, Suzane Perović i Mikija Đuričića. 

Do svađe je došlo jer je Miki izneo da je Suzana folirant, te da je tokom dana za porodičnim sastankom izabrala za najbolje osobe zadrugare o kojima nema lepo mišljenje. Pčelar iz Kupinova čuvši to, počeo je da baca inventar Velikog šefa, pa je obezbeđenje moralo da reaguje.

Suzana je iz samo njoj znanih razloga iznela hvalospeve o Zorici Marković koju ogovara i Miljani Kulić koja ju je najstrašnije vređala mesecima, nazivajući je pogrdnim imenima. Miki je uvek reagovao na te uvrede i branio Suzanu. Podsetimo se jednog događaja.

 

Nakon što se Miki smirio, vratio se u emisiju, gde je sa Lepi Mićom nastavio da komentariše plavokosu pevačicu:

"U kakve se budale ja zaljubljujem, sunce ti j*bem. A to niko ne zna, svi misle fina Suzana, dobra mamica. Što je namazana, to niko ne zna."

"Kad ti dođe, reci joj: ,,Prijatno i doviđenja", ma koliko je ti voleo" - posavetovao ga je Lepi Mića.

"Juče je Zoricu blatila, juče" - dodao je Miki, osvrnuvši se na Suzanin izbor najboljeg zadrugara u Beloj kući.

 

Nakon što se posvađao sa svojom sada već bivšom devojkom, Suzanom Perović, Miki Đuričić izašao je iz Bele kuće kako bi se smirio. Jovana Tomić Matora dotrčala je do njega kako bi mu pružila podršku, budući da je poznato da su veoma dobri prijatelji. Miki joj se jadao:

"E, moja Matora. Znaš li što je sela večeras kod mene? Da bih je opet branio. Da nije na prvom pitanju ustala i počela da pi*ša po meni, ja bih je branio. Ne znam šta očekuje više od mene? Šta je ona, velika Suzana, a ja seljak iz Kupinova? Sramota je da kaže da se zaljubila u mene! Gledaoci gledaju, bre. Juče je bre blatila Zoricu, a danas je bira za najbolju. Žena laže da je to strašno. Sve je ovo njena maska i fasada. Ona je takva da je ne bi nominovali, da bi ostala što duže. Valjda vidiš kakva je. Njoj nije problem da ispadne lažov u 52 godini. Svima je jasno već sve, ustaneš i kažeš istinu, tako je i to je to."

Zatim se Miki obratio Miljani Kulić koja je bila u prolazu. Naime, Miki je želeo da se opravda Kulićevoj zbog mišljenja koje je izneo u emisiji, želeći da raskrinka Suzanu, koja je u nekoliko navrata, prema rečima Đuričića pričala loše o njima. Dobacio je Miljani:

"Miljana nisi me skontala, nemam ja loše mišljenje, već gospođa ima. Ili je lagala mene, ili vas, ali izgleda da je mene. Na kraju je ispalo da ipak ima lepo mišljenje o vama."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>