Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 24. februar 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 24. februar 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 24. februar 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Pokušavaćete da racionalizujete svoje emocije i da se oduprete osećaju nesigurnosti. Nastojaćete da uspostavite veću samokontrolu.


Ako ste u vezi, vaš partner će primetiti da ste strastveniji nego prethodnih dana i biće mu drago zbog toga. Slobodni će biti razočarani stavovima o ljubavi osobe koja im se dopada.


Bićete relativno zadovoljni razvojem događaja na poslu, ali ćete i puno razmišljati o svojoj konkurenciji i načinima na koje biste mogli da ih nadmudrite.


Bik 21.4.-21.5.

Faliće vam više podrške i razumevanja od strane vama dragih ljudi, međutim, oni danas neće imati mnogo sluha za vas i vaše potrebe.


Slobodni će uživati u flertu, dok bi oni u vezama mogli da uđu u konflikt sa partnerom koji će posumnjati u njihovu iskrenost i odanost.


Vrlo ste vredni i skoncentrisani na svoj posao, međutim, mučiće vas osećaj da neko od kolega pokušava da vas sabotira.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Pozabavićete se svojim zdravljem koje ste dosta zapostavili u prethodnom periodu. Generalno, imaćete potrebu da napravite više reda u svakodnevnom životu.


Možete doći u kontakt sa nekim ko će vam biti privlačan, ali sa kim nećete uspeti da nađete zajedničke teme. Zauzeti će biti naklonjeni romantici i posvetiće se partneru.


Može vam se učiniti da posao koji trenutno radite ne može puno da doprinese razvoju vaše karijere. Razmatraćete neke druge opcije koje vam se nude.


Rak 22.6. - 22.7.

Danas ćete svoje snage usmeriti na postizanje veće stabilnosti na polju posla i karijere, ali će vam podjednako biti važna uloga porodice u vašem životu.


Ako ste slobodni, možete biti zainteresovani za ulazak u otvorenu vezu, ili ćete uživati u platonskoj ljubavi. Kod zauzetih na snazi će biti romantika i idila.


Iako vam sa pojedinim kolegama komunikacija neće ići najbolje, možete se nadati podršci nekog ko je na višem položaju od vas i ko će prepoznati kvalitet u vašem radu.


Lav 23.7.- 22.8.

Imaćete potrebu da se posvetite onim stvarima koje vas inspirišu. Nećete se puno obazirati na kritike koje vam pojedini mogu uputiti.


Ako večeras negde izađete, možete se nadati lepom susretu. Zauzeti Lavovi i dalje će održavati skladan odnos sa partnerom.


Vaše kolege će se protiviti vašem načinu rada i mogu vam praviti probleme zbog toga. Što se tiče finansija, bićete zadovoljni trenutnom situacijom.


Devica 23.8. - 22.9.

Imaćete utisak da neko pokušava da vas iskoristi. Verovatno je i da ćete ući u raspravu koja će se ticati vašeg novca i lične imovine.


Oni koji su u vezi, mogu imati ozbiljan sukob sa partnerom. Slobodne Device imaće znatno više sreće na ljubavnom planu.


Negovaćete kreativan pristup u radu kojim ćete, između ostalog, sebi skrenuti pažnju sa eventualnih nevolja finansijske prirode.


Vaga 23.9. - 22.10.

Danas vam neće prijati da vodite ozbiljne razgovore jer ćete biti osetljiviji nego inače. Značiće vam društvo bliskih ljudi iz kruga porodice i prijatelja.


Nekima od vas partner će zameriti da mu ne posvećujete dovoljno pažnje. Slobodni će želeti da uspostave kontakt sa nekim ko im je trenutno nedostupan.

Na polju posla ćete biti nesigurni. Neki čak mogu osetiti i nedostatak motivacije da se trude na radnom mestu. Dobićete ohrabrenje od svojih saradnika.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Danas ćete osetiti nalet snage koji će vas motivisati da se više borite za sebe i svoje ciljeve. Bićete ambiciozni, samouvereni.


Ukoliko ste u vezi, bićete raspoloženi da ovaj dan posvetite partneru i usrećite ga. Ako ste slobodni, nećete pokazati naročito zanimanje da promenite svoj ljubavni status.


Nerviraće vas situacija na radnom mestu i želećete štošta da promenite, ali ćete biti zadovoljni kad su finansije u pitanju.


Strelac 21.11.- 21.12.

Danas nemate puno vere da će se ostvariti ono što već duže vreme želite, pa možete biti malo tužni i distancirati se od svega.


Ukoliko ste slobodni, ili na početku veze, možete se osećati izdanim od strane osobe koja vam se dopada. Onima koji su u dužoj vezi, partner će pružiti puno ljubavi i pažnje.


Bićete veoma kreativni, ali će vam nedostajati smisao za praktično. Kako biste sproveli svoje zamisli u delo, biće vam potreban i poneki savet od kolega.


Jarac 22.12.- 19.1.

Pokazivaćete veću dozu tolerancije prema dragim ljudima u svom okruženju. Bićete ljubazni i druželjubivi.


Bićete zadovoljni bilo da ste u vezi, ili ne jer ćete imati utisak da, šta god da trenutno želite na ljubavnom planu, možete to da ostvarite.


Ovog dana bi bilo najbolje da odmorite od posla. Ukoliko to ipak nije izvodljivo, trudite se da se na radnom mestu ni sa kim ne upuštate u velike diskusije.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Moguće je da ćete nailaziti na neke prepreke koje će vam onemogućiti da danas sprovedete sve svoje planove u delo, međutim, nećete zbog toga odustati od njih.


U odnosu sa partnerom možete biti pomalo hladni, pa i grubi. Slobodni neće znati šta da misle i kako da se postave prema osobi koja im se sviđa.


Nećete deliti mišljenje vaših saradnika, ali ćete biti relativno zadovoljni svojim primanjima i uslovima koje imate na radnom mestu.


Ribe 20.2.- 20.3.

Danas ste pomalo zamišljeni nad nekim praktičnim pitanjima od kojih zavisi koliko ćete se u skorijem periodu osećati udobno u sopstvenoj koži.

Iako je situacija na ljubavnom planu koliko toliko zadovoljavajuća, moguće je da nećete biti u prilici da se ovom aspektu života posvetite okoliko koliko biste želeli.


Muče vas sumnje u isplativost posla koji trenutno radite. Verovatno ćete se obratiti za pomoć nekome za kog smatrate da može da podrži razvoj vaše karijere.
 

Horoskop koji otkriva vašu ljubomoru!

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>