Region

Svet

Zorica Brunclik se oprostila od Šabana! Sve se prekinulo, sve to ne postoji!

Kumovi pokojnog pevača Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš već su stigli u Skupštinu grada Beograda, a za njima i Dajana Paunović, Beki Bekić, Hasan Dudić, Dragana Mirković, Snežana Babić Sneki i drugi. Zorica Brunclik se oprostila od Šabana! Sve se prekinulo, sve to ne postoji!

Zorica Brunclik se oprostila od Šabana! Sve se prekinulo, sve to ne postoji! Screenshoot/Video Kurir




Predsednik Saveza estradno-muzičkih umetnika Dragiša Golubović rekao je:

"Teško je prihvatiti istinu, najteže. Šaban Šaulić nije više fizički među nama, kralj narodne muzike. Kada je pevao verovali ste mu jer je u pesmu unosio svoju tananu dušu. Stvorio je toliko ličan stil da niko nije mogao da ga kopira. Počeo je karijeru jako mlad i sarađivao sa mnogim istaknutim umetnicima. Njegove oči bile su ogledalo njegove duše, iskrile su kada je bio veseo i radostan, baš ga tako pamtimo, teško će nam biti, ali ostaće njegova pesma. Neka je večna slava i hvala velikom Šabanu."

Zatim se od Šabana Šaulića oprostila njegova kuma pevačica Zorica Brunclik:

"Naši ljudi tuguju u celom svetu, tuguje region, porodica je neutešna. Kumovi tuguju. Pre nego što bilo šta kažem, uvek sam se pitala što si baš mene izabrao, jer si povučen i tih, a ja sasvim suprotno. Sa kim ću, kume, ja da pevam, kada smo najčešće pevali zajedno? Na vašoj poslednjoj slavi ljutio si se što nema muzike, a ja sam htela da se ispričamo i bila sam srećna. Pričali smo i pravili planove, da udamo Zlatu, da oženimo Mihajla. Sve se, kume, prekinulo, sve to ne postoji. Ti si bio moj pevač, za sva vremena, putuj sa anđelima, naš ponosu i neka ti je večna slava"

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>