Region

Svet

Šabanov zet u kovčeg stavio predmet sa kojim će pevač biti sahranjen!

Voleo ga je kao oca! Šabanov zet Bata, suprug njegove starije ćerke Sanele u kovčeg je stavio predmet sa kojim će pevač biti sahranjen danas u Aleji zaslužnih građana. 

Šabanov zet u kovčeg stavio predmet sa kojim će pevač biti sahranjen! Screenshoot/Instagram



Zet pokojnog Šabana Šaulića , Zoran Bata Mirković, dopratio je kovček sa njegovim posmrtnim ostacima sa aerodroma do kapele Novog groblja, gde će biti do sahrane, koja je zakazana za 15 časova u Aleji zaslužnih građana.

Bata, koji je inače suprug Šabanove starije ćerke Sanele je, kako se saznaje, u kapelu odneo štap za pecanje, koji je staviti u kovčeg svog tasta, čime će mu ispuniti jednu od poslednjih želja, budući da je Šaulić bio poznat kao strastveni ribolovac. Takođe, pošto je pevač obožavao kačkete, pre izvesnog vremena rekao je najmilijima da mu, kada ga jednog dana budu sahranjivali, stave kačket na glavu što je, kako se saznaje, već učinjeno.

Podsetimo, sinoć je avion Vlade Srbije poleteo za Dortmund, gde je preuzeto telo pokojnog pevača, nakon čega je odmah krenuo nazad za Srbiju i nešto pre 22 časa sleteo na aerodrom "Nikola Tesla".

Istim letom vratili su se Šabanova deca Sanela i Mihajlo, koji su u Nemačku otputovali u nedelju 17. februara, istog dana kada su saznali da im je otac poginuo.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>