Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Staniji je Vladimir poslednja šansa! Raspada se! (VIDEO)

Svakog četvrtka u rijalitiju "Zadruga 2" učesnici imaju priliku da gledaju video-snimke i da međusobno komentarišu sve ono što se dešavalo proteklih dana. Niko nije slutio da će uslediti žestoka rasprava od koje će se tresti Bela kuća. Staniji je Vladimir poslednja šansa! Raspada se!

Zadruga 2: Staniji je Vladimir poslednja šansa! Raspada se! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeRazgovor Stanije Dobrojević i Marijane Zonjić povodom podele budžeta od strane vođe Lune Đogani, a onda i žestoku svađu za crnim stolom sa Markom Miljkovićem gledali su svi zadrugari na malim ekranima. Marko je sasvim opušteno počeo da komentariše celu situaciju:

"To je u mom klipu cela moja fioka. Pokvarile se kvakice koje laprdaju. Simpatična mi je to družina, pričale su tu o sebi. Nemam ništa protiv njih."

Stanija mu je odgovorila:

"Stojim iza svake svoje reči. Smatram da sam vrlo realna. Nikog nisam uvredila. Rekla sam im da nema potrebe da ga spominju. Miško-p*ško se uvredio jer ne može da bude Rajko. Ono sa Rajkom je mnogo jača priča. Ti si pravi teletabis."

Miljković nije štedeo starletu:

"Što ti smeta moja veza sa njom. Hoćeš prvo mesto? Uplatiću pare da glasaju za tebe. Hajde da mi se skineš sa k*rca. Skini šminku, hajde, raspadaš se. Vlada ti je poslednja šansa. Idi jaši na Rajkov k*rac. Mesto ti je u fekalijama. Ti si dokazala da si retard. Mene ne interesuje, ja ću da propadnem, ali šta hoćeš od mene? Drži se Vladimira. Jedini čovek koji možda vredi za tebe je on. Vadi Rajka iz usta. Presmešna si i zlo jedno."

Dragana Mitar je došla do zaključka da se Toma Panić vodi istom taktikom kao što je imao Miljković pre nego što je ušao u vezu sa Lunom. Nazvala ih je homoseksualcima koji će se nakon rijalitija tajno viđati, a Marko joj je rekao:

"Šta se praviš pametna ti, mene komentarišeš, a varaš muža ovde. Konstantno vređaš samu sebe. Dozvoljavam ljudima da shvate šta god hoće."

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>